AEROMOOV podloga za autosjedalicu gr 2/3 zračna stars & planets AL-2-SP - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AEROMOOV podloga za autosjedalicu gr 2/3 zračna stars & planets AL-2-SP
239,99 KN
REDOVNA CIJENA
239,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 731195

Boje

AEROMOOV podloga za autosjedalicu gr 2/3 zračna sand AL-2-SAAEROMOOV podloga za autosjedalicu gr 2/3 zračna anthracite AL-2-ANTAEROMOOV podloga za autosjedalicu gr 2/3 zračna stars & planets AL-2-SPAEROMOOV podloga za autosjedalicu gr 2/3 zračna mint AL-2-MI

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Udobna i mekana
  • Osigurava optimalnu cirkulaciju zraka
  • Zrakopropusna struktura građena poput pčelinjih saća
  • Sastav:
     - gornji sloj: 80% organski pamuk, 20% poliester
     - donji sloj: 100% poliester
Djeci je ljeti često neudobno i vruće kad se voze u autosjedalicama i kolicima. Aeromoov zračna podloga osigurava optimalnu cirkulaciju zraka, zahvaljujući čemu se dijete manje znoji. Tajna je u posebnoj trodimenzionalnoj strukturi podloge građene poput pčelinjeg saća zbog koje se prekomjerna vrućina brzo zamjenjuje svježim zrakom iz okoline. Zračna podloga idealno je rješenje za obitelji koje su u pokretu. Trodimenzionalnu prozračnu strukturu Aeromoov podloge prekriva organski pamuk koji djetetu pruža dodatnu udobnost i mekoću.
Podlogu možete prati u perilici za rublje na 40°C.
NAPOMENA: Autosjedalica nije uključena.

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.