Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCD841/26 baby alarm video

Redovna cijena
1.699,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
1.529,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Artikl nije na zalihi u internet trgovini
 • Privatnost i sigurnost (A-FHSS)
 • 3,5-inčni (8,9 cm) zaslon u boji, 2x zumiranje
 • Uspavanke, noćno svjetlo i temp.
 • Domet u zatvorenom do 50 metara, domet na otvorenom do 300 metara
 • Uključite način rada ECO kako biste smanjili potrošnju energije
 • Dvosmjerna komunikacija i vibracije
Philips Avent SCD841 digitalni video monitor za bebe vam omogućava održavanje sigurne, privatne i stalne veze s bebom. Čut ćete svoju bebu uz savršenu kvalitetu zvuka te je i vidjeti uz kristalno čist prikaz na 3,5˝LCD-zaslonu.

Budite uvijek blizu svojoj bebi
 • Privatnost i sigurnost (A-FHSS)
 • 3,5-inčni (8,9 cm) zaslon u boji, 2x zumiranje
 • Uspavanke, noćno svjetlo i temp.
 • Dvosmjerna komunikacija i vibracije

  Privatna i sigurna veza s prilagodljivom tehnologijom FHSS
  Jedinstveno uparivanje telefona za privatnu, sigurnu vezu s vašom bebom. Kombinacija s novom prilagodljivom tehnologijom FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) za minimalne smetnje.

  3,5-inčni zaslon visoke rezolucije za kristalno čistu noćnu vidljivost
  Zahvaljujući načinu rada s infracrvenim svjetlom za noćnu vidljivost koje se automatski uključuje u mraku, svoju ćete bebu moći vidjeti danju i noću. Uživajte gledajući svoju bebu kako spava na iznimno velikom 3,5-inčnom zaslonu visoke razlučivosti u boji. Digitalno zumiranje od 2x i funkcija pomicanja omogućavaju detaljniji prikaz bebinih aktivnosti i time pružaju dodatnu sigurnost.

  Energetski učinkovit ECO način rada s indikatorom povezanosti
  Uključite način rada ECO kako biste smanjili potrošnju energije tijekom tihih razdoblja u bebinoj sobi. I dalje ćete znati da ste povezani s bebom putem jedinstvenog indikatora veze. Način rada ECO isključuje audio/video prijenose, a jedinice se povezuju samo kada se beba oglasi.

  Domet do 300 metara*
  Domet u zatvorenom do 50 metara, domet na otvorenom do 300 metara. Radni domet monitora za bebe razlikuje se ovisno o okruženju i čimbenicima koji uzrokuju smetnje.

  Pratite temperaturu u bebinoj sobi
  Senzor temperature s prilagođenim upozorenjem omogućava vam praćenje klime u bebinoj sobi. Beba ne može regulirati svoju tjelesnu temperaturu onako dobro kao vi pa je i mala promjena temperature može uznemiriti. Prilagođeni senzor temperature odmah će vas upozoriti, putem digitalnog prikaza na roditeljskoj jedinici, ako se temperatura u bebinoj sobi promijeni.

  Čut ćete svoju bebu uz čist zvuk
  Kristalno jasno ćete čuti i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje. Osim što ćete je moći vidjeti, svoju ćete bebu moći i čuti u kristalno jasnom zvuku visoke kvalitete.

  Izvrsno vrijeme rada za nadzor preko noći
  Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža slobodu bežične uporabe do 10 sati prije potrebe za ponovnim punjenjem.

  Odaberite razinu zvuka koja najbolje odgovara vašoj okolini
  Omogućava postavljanje osjetljivosti mikrofona jedinice za bebu. Osjetljivost mikrofona određuje koju razinu buke jedinica za bebu prepoznaje, npr. želite čuti kada beba zaplače, ali možda će vas manje zanimati njezino brbljanje.

  Znat ćete kada se veza uspostavi uz LED obavijesti
  U svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.
 • KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.