Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

AVENT SCF 285/03 ELEKTRIČNI PARNI STERILIZATOR SET

Redovna cijena
629,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
566,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
Na raspolaganju u poslovnicama*:
BCHR05 Osijek
Paket sadrži: 
- 2 x 125 ml bočica / sisač 1 otvor
- 2 x 260 ml bočica / sisač 2 otvora

Prirodna sterilizacija parom ubija 99,9% štetnih bakterija. Sterilizacija štiti vašu bebu od naročito štetnih bakterija dok njezin imunološki sustav dovoljno ne ojača. Philips AVENT sterilizatori koriste bolničku metodu sterilizacije parom koja je brza, laka i učinkovita, bez ikakvih kemikalija. Sadržaj ostaje sterilan 24 sata ako se poklopac ne otvori.

Prilagodljiva veličina

Zahvaljujući prilagodljivoj veličini, u ovaj sterilizator 3-u-1 mogu stati predmeti koje želite sterilizirati, a uvijek zauzima najmanji mogući prostor u kuhinji.

Funkcionalnost 3-u-1 pruža sljedeće:
1) Malu konfiguraciju za sterilizaciju duda varalica
2) Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izdajanje te tanjura, noževa i vilica za malu djecu
3) Velika konfiguracija za sterilizaciju 6 bočica.

Sterilizator je dizajniran tako da u njega mogu stati i bočice sa širokim i one s uskim grlom, kao i razne pumpe za izdajanje i dodaci. To vam pruža slobodu u odabiru bočica i dodataka koji najbolje odgovaraju vama i vašoj bebi. Puni kapacitet sterilizatora je šest Philips AVENT bočica od 330 ml. Vaše bočice i dodaci sterilizirat će se u roku od samo 6 minuta. Nakon sterilizacije aparat će se automatski isključiti, osiguravajući dodatnu sigurnost i manju potrošnju energije. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute i sačuvajte ih kao naputak za buduće korištenje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.