Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF563/17 bočica

Redovna cijena
54,99 Kn
Vrijednost s popustom
27,49 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Polipropilenska bočica
  • 9 oz / 260 ml
  • Silikonska duda sa sporim protokom
  • Dob: 1 mj+
  • Ne sadrži BPA
Sustav prozračivanja Airflex i duda naglašene teksture kod bočice Classic+ dizajnirani su za maksimalno sprječavanje prekida i neugode kod hranjenja. Zahvaljujući integriranom ventilu protiv kolika, zrak prolazi natrag u bočicu i ne ulazi u bebin trbuščić.

Ventil za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike*

Ventil za sprječavanje kolika osmišljen je da drži zrak dalje od bebinog trbuščića radi smanjenja kolika i nelagode. Dok se beba hrani, ventil ugrađen u sisač savija se i omogućava prolazak zraka u bočicu kako bi se spriječilo stvaranje vakuuma te ga usmjerava prema donjem dijelu bočice. Zadržava zrak u bočici i dalje od bebinog trbuščića radi smanjenja kolika i nelagode.
Beba će biti 60 % mirnija tijekom noći*

Philips Avent bočica za sprječavanje kolika umiruje bebu. Bebe koje se hrane s pomoću Philips Avent bočica za sprječavanje kolika 60 % su mirnije noću u odnosu na bebe koje se hrane s pomoću konkurentske bočice za sprječavanje kolika.*
Rebrasta tekstura sprječava savijanje kako bi hranjenje bilo neometano

Oblik sisača omogućuje sigurno zahvaćanje, a rebrasta tekstura pomaže u sprječavanju savijanja kako bi hranjenje bilo neometano i ugodno.
Jednostavno čišćenje i sastavljanje uz manje dijelova

Naša bočica za sprječavanje kolika ima samo nekoliko dijelova pa se brzo i jednostavno sastavlja.
Jednostavno držanje

Jedinstven oblik bočice olakšava držanje i hvatanje bočice u bilo kojem smjeru.
Bočica širokog grla i zaobljenih kutova lakše se čisti

Zahvaljujući širokom grlu i zaobljenim kutovima naša bočica lako se brzo i temeljito čisti. Lakoća čišćenja pomaže u osiguravanju higijenskog hranjenja.
Ova bočica ne sadrži BPA

Philips Avent bočica za sprječavanje kolika napravljena je od materijala koji ne sadrži BPA (polipropilen).
Dostupni su sisači s različitim brzinama protoka

Asortiman Philips Avent bočica za sprječavanje kolika obuhvaća sisače s različitim brzinama protoka sukladno rastu bebe. Imajte na umu da su naznake dobi djeteta približne vrijednosti jer se bebe razvijaju različitim brzinama. Svi sisači dostupni su u pakiranju od dva komada: sisači za novorođenče te sisači sa sporim, srednjim, brzim i promjenjivim protokom, sisači za gušću hranu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.