Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BABY TULA nosiljka Explore platnena, playdate TBCA6G92

Redovna cijena
1.349,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR06 Westgate, Zagreb
 • Za djecu od 3,2 do 20,4 kg
 • 3 položaja nošenja
 • Od rođenja bez umetka
 • Ergonomska i podesiva nosiljka "raste" s djetetom od rođenja do vrtićke dobi
 • Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima
Nosiljka Baby Tula Explore ergonomska je nosiljka za bebe koja pruža 3 položaja nošenja, uključujući položaj licem prema naprijed. Ovo je Baby Tula nosiljka s najviše opcija koja je dizajnirana tako da raste zajedno s djetetom od rođenja do vrtićke dobi.
U Baby Tula Explore nosiljci djeca mogu biti sigurno smještana od rođenja, a zatim istraživati svijet iz zaštitničkog naručja roditelja. Veća djeca lako se mogu nositi na leđima. Explore je jednostavna za korištenje, moderna i udobna nosiljka za nošenje bebe od 3,2 do 20,4 kg. Nosiljka se za novorođenče koristi bez ikakvog umetka, a može se nositi u tri ergonomska položaja: na trbuhu tako da je dijete okrenuto prema naprijed, na trbuhu tako da je dijete okrenuto prema osobi koja nosi, te na leđima. Panel nosiljke se namješta po širini i visini kako bi se prilagodio bebi u bilo kojoj fazi rasta i kako bi omogućio udobno sjedište bilo da se nosi prema naprijed ili prema nazad. Naramenice i pojas nosiljke također su potpuno prilagodljivi i pružaju optimalnu udobnost za osobu koja nosi. Pružite sve opcije sebi i svojoj bebi koristeći nosiljku Explore koja se besprijekorno prilagođava djetetu i omogućuje vam da ga nosite privijeno uza sebe od samog početka. Naša kolekcija slavi dragocjene trenutke djetinjstva. Tako jednostavne, a opet tako neponovljivo dragocjene.

ZNAČAJKE:
 • Od rođenja bez umetka - panel se može postaviti na tri različite širine unutar pojasa, dvije širine za noge i dvije različite visine tako da u svim položajima omogućuje ergonomski udoban položaj koji podržava zdrav razvoj dječjeg tijela

 • Udobno i ergonomsko nošenje djeteta na trbuhu, licem prema naprijed (za djecu od 6 do 10 kg)

 • Tri položaja nošenja – na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na leđima

 • Za djecu od 3,2 do 20,4 kg

 • Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima

 • Prozračan i lagan keper ručne izrade od 100-postotnog pamuka s certifikatom OEKO-TEX® Standard 100

 • Podstavljen panel na mjestima na kojima podržava noge za veću udobnost djeteta

 • Baza od kepera i kapuljača s kopčama u odgovarajućem uzorku i boji

 • Veliki prednji džep na pojasu nosiljkeDIMENZIJA I MASA:
Ovisno o namještanju kopči, širina panela može se podesiti u rasponu od 13 cm do 38 cm.

Ovisno o položaju regulatora, visina panela može se podesiti u rasponu od 28 cm do 43 cm.

Pojas nosiljke visok je 13 cm i širok 69 cm. Dodatnom tkaninom proširuje se za približno 76 cm (ukupna dužina tkanine u razini pasa približno iznosi ~ 145 cm).

Masa nosiljke: 0,8 kg


UPOZORENJE: Dijete se treba nositi sprijeda, okrenuto prema vama, sve dok ne bude moglo pravilno kontrolirati glavu i tijelo.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.