Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

BEBE-JOU POSUDICA ZA PELENE BIJELA 123 616147

Kupanje je zabavno i roditeljima i djeci, ali i potrebno radi higijene. Užitak je veći korištenjem funkcionalnih i lijepih proizvoda Bebe-Jou. Ovu Bebe-Jou posudicu za pelene možete koristiti i prilikom kupanja i njege vaše bebe.
Bebe-Jou je nizozemska robna marka koja proizvodi plastične artikle za pripomoć roditeljima i njegu djece. Četiri generacije majki i djece razvijalo je koristilo njihove proizvode, koji udružuju kreativnost, inovaciju, sigurnost te posebne boje i motive.
BONUS NA KARTICU - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *KLUPSKA CIJENA UZ UVAŽENI BONUS - Konačna vrijednost proizvoda na akciji nakon uvaženog bonusa koji stranka primi na karticu. **AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. ***INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ****Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.