Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BESAFE autosjedalica grupa 0+/1 iZi Plus (0-25kg), siva metallic 532002

Redovna cijena
3.959,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Grupa 0+/1i 2 (od 0 do 25 kg)
  • Od 6. mjeseca do približno 5 godine starosti djeteta
  • Postavljanje: u smjeru suprotnom od vožnje
  • Postavlja se pomoću pojasa automobila s uporištem u 3 točke
  • Zaštita od bočnih udara (SIP)
  • Podesiv nagib sjedalice (3 položaja)
  • U skladu sa standardom: ECE R44-04
Više od 25 godina iskustva u razvoju autosjedalica okrenutih suprotno od smjera vožnje BeSafe je spojio s najnovijim istraživanjima testova sudara. Rezultat je iZi Plus - autosjedalica u kojoj djeca u mogu sjediti okrenuta suprotno od smjera vožnje do čak 25 kg. iZi Plus pruža odličnu sigurnost, poboljšani položaj za sjedenje/spavanje i više prostora za dijete. iZi Plus trostruki je pobjednik na testovima, posljednji put na Folksamovom testu autosjedalica.

Veća

Mnogi roditelji okreću svoju djecu u smjer vožnje prerano. U iZi Plus sjedalici dijete može sjediti okrenuto suprotno od smjera vožnje puno duže. Sjedalice je odobrena prema ECE R44 04 standardu i primjerena za djecu  do 25 kg, odnosno od 6. mjeseca starosti do otprilike 5. godine.

Bolja

iZi Plus omogućava veću sigurnost, poboljšani sjedeći/nagnuti položaj i više mjesta za dijete. S najboljom nagibnom pozicijom na tržištu, ova je sjedalica također pogodna i za malu djecu. Nagib sjedalice se može podesiti u tri pozicije. Razlika u nagibu između najviše i najniže pozicije je otprilike 10°.

Jača

Mehanički prednji branik omogućava jednostavnije postavljanje i čvršću autosjedalicu. Sigurnosna noga i dizajn autosjedalice su poboljšani, a važno je spomenuti i izvrsnu zaštitu od bočnih udara (SIP) za područje glave i trupa. Jača autosjedalica rezultira boljim rezultatima na testiranjima. iZi Plus je testirana Plus testiranjem! Plus Test ima vrlo visoke zahtjeve koje sjedalice okrenute u smjer vožnje, jednostavno ne mogu zadovoljiti.

Zašto izabrati sjedalicu koja se montira sa pojasom automobila?

Vrlo je važno da se djeca voze okrenuti suprotno od smjera vožnje što je duže moguće. ISOfix je odobren za djecu do18 kg. Kako je BeSafe iZi Plus sjedalica u kojoj se djeca okrenuta od smjera vožnje mogu voziti do čak 25 kg, nju je nužno u automobil postaviti isključivo pomoću pojaseva.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.