Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BRITAX RÖMER autosjedalica grupa 0+ BABY-SAFE II i-SIZE wine rose 2000029700

Redovna cijena
1.549,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
1.394,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
  • Raste s djetetom do njegove visine 83 cm
  • Umetak za novorođenče
  • Jednostavno uklanjanje autosjedalice iz vozila, jedan gumb za otpuštanje
  • Autosjedalica ima sigurnosni remen u 5 točaka učvršćivanja
  • Navlaka se može skinuti i prati
  • Zaštitni krović sa UV zaštitom 50+
  • Garancija: 2 god
Model BABY-SAFE II i-SIZE dizajniran je tako da odgovara novom ECE R129 (i-Size) standardu za autosjedalice i prikladan je za novorođenčad do 15 mjeseci do djetetovih 83 cm visine. Autosjedalica ima umetak za novorođenče za dodatnu udobnost i sigurnost. Umetak pruža dodatnu apsorpciju energije u slučaju udara. Poboljšana SICT tehnologija pruža vrhunsku zaštitu u slučaju bočnog sudara u dva koraka: nadzire gibanje djeteta, a zatim apsorbira energiju koja djeluje na vaše dijete. Da biste aktivirali zaštitu, jednostavno prilagodite SICT na bočnoj strani autosjedalice najbliže vratima.


Patentirani sustav nagiba omogućuje ugodan i ergonomski položaj novorođenčadi. Patentirani integrirani mehanizam za naslon omogućava vam prilagođavanje položaja u skladu s visinom vašeg djeteta. Položaj se automatski mijenja prilikom prilagođavanja uzglavlja, povećavajući prostor koji je prikladan za djetetov razvoj. Autosjedalica je opremljena sigurnosnim pojasom u 5 točaka učvršćivanja; s podlogom i središnjim prilagođavanjem duljine, a prilagođava se i visini naslona za glavu.

Krović nudi zaštitu od sunca (UPF 50+) i vjetra. Točke pričvršćivanja praktično su smještene na bočnim stranama ručke, tako da ručku možete koristiti i dok koristite krović.


Autosjedalica je prigodna za ona kolica Britax koja su opremljena CLICK & GO® sistemom.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.