CUTIE dječji krevet Cutie 4u1 sivi - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CUTIE dječji krevet Cutie 4u1 sivi
REDOVNA CIJENA
4.489,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 934869

 • Krevet 4u1
 • Dob: 0 mjeseci - 10 godina
 • Garancija: 4 godine
 • Napomena: artikl je dostupan jedino uz plaćanje predračunom ili karticom
Cutie komplet 4u1 je kolijevka i tri različita krevetića, sve u jednom!

Cutie varijacije:
Iz osnovnog kompleta moguće je sastaviti kombinacije kolijevke i krevetića dovoljne da prate vaše dijete od rođenja do desete godine. Odabirom Cutie kompleta 4u1, omogućujete svome djetetu rast u istoj okolini, krevetić raste, ali njegov oblik ostaje isti. Prema djetetovim potrebama, slažete krevetić koji Vašem djetetu najviše odgovara veličinom. Cutie raste s Vašim djetetom od rođenja do školskih dana, pružajući djetetu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje i igru.

Cutie izrada:
Izrađen je od drveta bukve hrvatskih proizvođača, nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” se ne ispravljaju. Elementi se toniraju, ne lakiraju, kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta. Rezultat je da je svaki set zapravo jedinstven i savršen u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade.

FAZE:

BABY: 0-6 mjeseci
U ovoj najranijoj fazi Vašem dojenčetu treba najviše pažnje i prisnosti. Krevetić se slaže u najmanji oblik – kolijevku BABY.
Kolijevka ima visinu madraca postavljenog na 35cm mjereno od gornjeg ruba kolijevke, čime Vam je beba lakše dostupna i uvijek na oku. Ima kvalitetne kotačiće s kočnicama čime postaje vrlo mobilna i lako prolazi kroz otvore svakih vrata, a opet sigurna i stabilna na mjestu gdje je stavite. Neka beba bude čim više uz Vas u tim prvim danima, a to Vam neće biti problem uz mobilnost koju Vam kolijevka omogućava.
Ova faza koristi se do 6 mjeseci starosti djeteta ili do trenutka kada beba može samostalno sjediti.
Dimenzije: dužina: 83cm, širina: 64cm i visina 90cm.

MINI: 0-24 mjeseca
MINI je krevetić koji se može koristiti za dijete već od rođenja (sa pozicijom madraca gore), ali najbolje ga je koristiti od 6 mjeseci starosti, odnosno od trenutka kada dijete može samostalno sjediti (sa pozicijom madraca dolje). Mini ima visinu madraca postavljenog na 65cm mjereno od gornjeg ruba krevetića.
MINI dobijemo jednostavnom nadogradnjom kolijevke BABY s nastavcima koji se nalaze u svakom kompletu. Spajanjem dodataka i spuštanjem pozicije madraca dobivamo prekrasan krevetić u kojem će Vaša beba provesti slijedeće 3 godine. Krevetić je vrlo prozračan i omogućuje da dijete uvijek vidite kroz ogradicu, a sada niski položaj madraca štiti da Vaše dijete bude sigurno i kada počne hodati.
Dimenzije: širina Mini krevetića je 83cm, duljina 126cm i visina 81/90cm.

MINI 2: 24-48 mjeseci
Nakon 18 mjeseci starosti, kada je Vaše dijete već vrlo aktivno i sigurno hoda, vrijeme je i da Vaš Cutie krevetić naraste, odnosno u ovom slučaju, da samo malo promjeni oblik. Jednostavnom demontažom jedne ogradice i skidanjem kotača, Vaša dojučerašnja kolijevka prerasta u pravi mali krevet u koji dijete može samostalno i ući i izaći.

JUNIOR: 4-10 godina
Razvojem i rastom Vašeg djeteta, raste i Vaš Cutie 4u1 komplet. Proširenjem, odnosno spajanjem ogradica s jedne strane, dobivamo sada pravi krevet za Vašeg juniora. JUNIOR krevet je dužine 184 cm i 84 cm širine, pa možete biti sigurni da će Vašem djetetu biti komotno čak i ako ima nemirne snove. Madrac* je izrađen od kvalitetne SkyCell20 pjene, 10 cm debljine s presvlakom od pamuka, što garantira dobar san neophodan za rast i razvoj Vašeg juniora.
Dimenzije: dužina 184 cm i širina 84 cm.

*JUNIOR madrac i podnica nisu sastavni dio osnovnog kompleta i potrebno ih je posebno kupiti.

Sadržaj kompleta:

 • drveni elementi koji čine ogradicu i polovinu kolijevke (2 kom),
 • nastavci za produljenje krevetića (2 kom),
 • povezne letvice za spajanje elementata (4 kom),
 • vijci za povezivanje i nosači podnica,
 • kotači s kočnicama (4 kom),
 • madrac i podnica za madrac BABY s presvlakom,
 • madrac i podnica za madrac MINI s presvlakom
 • upute za korištenje

  Za krevetić Cutie 4u1 odobravamo 4 godine garancije.

  NAPOMENA: za više fotografija pogledajte isti proizvod u drugoj boji.  Napomena: artikl je dostupan jedino uz plaćanje predračunom ili karticom. 
 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.