Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX AUTOSJEDALICA GR 0+ ATON Q STORM CLOUD / DARK GREY 514104120

Redovna cijena
1.349,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Na raspolaganju u poslovnicama***:
BCHR11 Dugopolje
  • Grupa 0+ (od 0 do 13 kg)
  • Od rođenja do približno 18 mjeseci starosti djeteta
  • Automatsko podešavanje visine autosjedalice
  • Školjka koja apsorbira silinu udara i štiti dijete
  • Iznimno široki sigurnosni pojasevi s mekanim jastučićima
  • L.S.P. sustav
  • Naslon za glavu podesiv po visini u 8 položaja
  • Integrirani sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca i vjetra (UVP50+)
  • Garancija: 3 godine
Aton Q dječja autosjedalica predstavlja maksimalnu sigurnost i inovativne tehnologije objedinjene pod krovnom CYBEX PLATINUM obitelji.

Interakcija između pametne linearne bočne zaštite (L.S.P. sustava - eng. Linear Side-impact Protection) i naslona za glavu podesivog po visini s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas osigurava najvišu razinu zaštite i udobnosti. Dodatno, nova funkcija omogućava najravniji mogući kut između glave, vrata i grudnog koša, te tako smanjuje rizik od teškoća s disanjem kod nedonoščadi i jako male novorođenčadi. Sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca s UVP50+ savršeno štiti od jakog sunca i jakog vjetra.

Nova teleskopska linearna bočna zaštita (L.S.P. sustav) u kombinaciji sa školjkom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara i može se jednostavno individualno podešavati. Početna sila udarca u slučaju nesreće prenosi se pomoću produženog štitnika koji je okrenut prema vratima i raspoređuje se na školjku autosjedalice. Fleksibilan materijal i struktura autosjedalice tada apsorbira silu udarca i usmjerava je dalje od djeteta.

U suradnji s njemačkim medicinskim stručnjacima i babicama, i uzimajući u obzir rezultate različitih testova, nastala je nova funkcija koja omogućuje najravniji mogući kut između glave, vrata i grudnog koša. Time je smanjen rizik od teškoća s disanjem. Podešavanjem naslona za glavu automatski se mijenja kut sjedenja, a autosjedalica se prilagođava razvoju djeteta. S ovim integriranim automatskim podešavanjem ova autosjedalica i većoj djeci omogućuje više prostora i udobnosti.

Integrirani ekstra veliki krović za zaštitu od sunca može se elegantno sklopiti. Može se produžiti, te omogućuje savršenu zaštitu na samo od sunca, nego i od vjetra i kiše. Krović zadodovoljava stroge Australske UVP50+ standarde za zaštitu od sunca.

Novi, u 8 položaja po visini podesivi, naslon za glavu u kombinaciji s teleskopskim sustavom linearne bočne zaštite povećava izvanrednu bočnu zaštitu od udara. Pomoću ovog novog naslona za glavu s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas, dužina pojasa automatski se mijenja prilikom podešavanja naslona za glavu. Zbog ovoga nema nikakve potrebe za dodatnim zatezanjem i otpuštanjem sigurnosnog pojasa, pa je pogrešno korištenje gotovo nemoguće.

Aton Q dječja autosjedalica može se jednostavno pretvoriti u sustav za putovanje. Dizajn DNA Aton Q autosjedalice provlači se kroz sve PLATINUM proizvode, te je prisutan i kod CYBEX kolica. Pomoću jednostavnih adaptera, dječja autosjedalica, zajedno sa CYBEX Callisto, Topaz i Onyx kolicima jednostavno se pretvara u praktičan sustav za putovanja. Aton Q autosjedalicu također možete kombinirati i s mnogim drugim kolicima različitih marki.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. **INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ***Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.