Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX autosjedalica GR 0+/1 SIRONA Moon Dust 515105015

Redovna cijena
3.149,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
 • Grupa 0+/1 (od 0 do 18 kg)
 • Od rođenja do približno 4 godine starosti djeteta
 • Dijete sjedi u položaju s licem okrenutim prema nazad
 • Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed (za djecu od 9 do 18 kg)
 • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
 • Jednostavno postavljanje i skidanje (sustav rotacije 360°)
 • Teleskopski L.S.P. sustav
 • Podesivi sigurnosni jastuk s A.R.T. tehnologijom
 • Podesivi naslon za glavu (10 položaja)
 • Spuštanje naslona sjedala u jednom potezu (7 položaja kad je sjedalica okrenuta prema nazad, 5 položaja kad je okrenuta prema naprijed)
 • Garancija: 3 godine
U POLOŽAJU S LICEM OKRENUTIM PREMA NAZAD

Sa sjedalom u položaju s licem okrenutim prema nazad smanjuje se opasnost od ozljeda u slučaju frontalnog udara za više od 80% u usporedbi s konvencionalnim sjedalima s licem okrenutim prema naprijed i sigurnosnim pojasom.

Vodeće potrošačke organizacije preporučuju da djeca budu okrenuta u sjedalicama u obrnutom smjeru vožnje čak i iznad skupine 0+. Izvrsna sigurnosna izvedba sa zaštitnim funkcijama i odličnom funkcionalnosti, svrstava Sirona autosjedalicu među vodeće autosjedalice. Sirona je na testiranju nagrađena kao POBJEDNIK prema testu Stiftung Warentest 6/2012. Prema obavljenom istraživanju provedenom od strane VTI - švedskog instituta za istraživanje cesta i prijevoza (raport 489A, 2003).

Sustav rotacije za 360° olakšava postavljanje i smanjuje napetost u leđima roditelja.

Odličan mehanizam za rotaciju jednostavno mijenja položaj autosjedalice iz položaja u kojem je lice djeteta okrenuto prema naprijed u položaj prema natrag. Ulazak i izlazak iz automobila je vrlo jednostavan jer se autosjedalica pomoću jednog klika može okrenuti i prema vratima.

Postavljanje autosjedalice u jednom kliku s ISOFIX-om za oba položaja je jednostavno i jamči povećanu sigurnost.

Sirona autosjedalica je učvršćena za auto sjedalo pomoću ISOFIX sustava i ne treba je dodatno osiguravati. Podupirač koji se nalazi s prednje strane apsorbira silinu udara prilikom frontalnog sudara i omogućuje dodatnu stabilnost. Ova tehnologija minimizira pogreške kod postavljanja autosjedalice i optimizira zaštitu.

Pomoću inovativne tehnologije postavljanja sjedala na postolje ostvaruje se direktna povezanost sjedala i postolja.

U slučaju sudara, silina udarca se prenosi direktno na postolje, te se istovremeno aktiviraju sigurnosne značajke auta i sjedala, a silina udarca se distribuira u vrlo ranoj fazi nesreće.

Teleskopski (L.S.P. sustav) - linearno bočna zaštita od sudara apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi.

Bilo da je CYBEX SIRONA dječja autosjedalica okrenuta prema naprijed ili prema natrag u vozilu, podesiva linearno bočna zaštita od sudara povećeva sigurnost u slučaju bočnog sudara. L.S.P. sustav može se individualno podešavati prema položaju sjedala i tipu vozila, te apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u kombinaciji sa zaštitama za glavu i ramena.

ALTERNATIVNI POLOŽAJ U KOJEM JE DIJETE OKRENUTO PREMA NAPRIJED (za djecu od 9 do 18 kg)

Ovisno o veličini i visini, starija djeca mogu imati nedovoljno prostora za noge dok sjede okrenuta prema natrag.

U tom slučaju, CYBEX Sirona dječja autosjedalica može se koristiti sa sigurnosnim jastukom i u položaju u kojem je dijete okrenuto prema naprijed - od 9 do 18 kg (približno od 9 mjeseci do 4 godine).

Podesivi sigurnosni jastuk s A.R.T. tehnologijom smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata djeteta bez da ograničava dijete. Zahvaljujući novom integriranom sustavu za vezanje, nema potrebe da posebno vežete sigurnosni jastuk.

U položaju u kojem je dijete okrenuto prema naprijed, dijete je zaštićeno pomoću podesivog sigurnosnog jastuka. Ovaj sustav sliči na zračni jastuk, te apsorbira silinu udarca preko cijelog prostora. U usporedbi s klasičnim sustavom vezanja sigurnosnog pojasa u 5-točaka, znatno je smanjen pritisak na vrat. Nadalje, u slučaju nesreće A.R.T. tehnologija omogućuje sigurnost djeteta u tzv. sigurnoj zoni autosjedalice. Zahvajujući novom integriranom sustavu za vezanje, nije potrebno vezati sigurnosni jastuk sa sigurnosim pojasom automobila.

- Dimenzije (D x Š x V): 690 x 440 x 530-580 mm
- Težina: 15 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C 
- Projektirano u Njemačkoj
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.