Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX AUTOSJEDALICA GR 1 JUNO 2-FIX OCEAN / NAVY BLUE 514119007

Redovna cijena
1.549,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Pobjenik testiranja 11/2013 na Europskom testiranju dječjih autosjedalica
  • Grupa 1 (od 9 do 18 kg)
  • Približno od 9 mjeseci do 4 godine starosti djeteta
  • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
  • Naslon za glavu koji se može podešavati po visini (8-položaja)
  • Naslon za leđa koji se može nakositi
  • Sustav za cirkuliranje zraka
  • Bočni zaštitni jastuci
  • Lagana struktura
Pobjenik testiranja 11/2013 na Europskom testiranju dječjih autosjedalica

Internacionalna ekipa CYBEX inženjera istraživala je načine kako postići veću sigurnost za Skupinu 1 za sjedalo okrenuto prema naprijed. Rezultat istraživanja je autosjedalica Juno 2-Fix.

Premoćnu pobjedu 2013. godine u europskim i HAK-ovim testiranjima dječjih autosjedalica odnijela je sjedalica Cybex Juno 2-Fix namijenjena grupi I, odnosno djeci težine od 9 do 18 kilograma ili otprilike od 9 mjeseci do četiri godine.

Ova sjedalica pokazala se odličnom u svakom kriteriju  testa i sasvim zasluženo osvojila maksimalne ocjene u svim ispitnim kategorijama, pa stoga ni ne čudi da se našla usamljena na vrhu s maksimalnom ukupnom ocjenom "vrlo dobar".

Cybex Juno 2-Fix je vrlo laka i sigurna sjedalica čiji je jedini nedostatak u tome što zbog svojih dimenzija zahtijeva nešto više mjesta za montažu u automobilu. Ostale mane praktički ne postoje, a posebno treba istaknuti izuzetne rezultate u pogledu sigurnosti te jednostavnosti montaže i korištenja.

Autosjedalica Skupine 1 prema Stiftung Warentest proglašena je POBJEDNIKIKOM TESTIRANJA 11/2013. Najveće europsko automobilsko udruženje ADAC dodijelio joj je ocjenu "vrlo dobar" u svim kategorijama sigurnosti: između ostalog zahvaljujući podesivom sigurnosnom jastuku, optimiziranoj linearnoj bočnoj zaštiti od udara, te zbog lakog rukovanja i ergonomije. ISOFIX konekt sustav dodatno povećava sigurnost i stabilnost autosjedalice. Može se koristiti i u automobilima koji nisu opremljeni ISOFIX sustavom pritom se razina sigurnosti tek neznatno smanjuje kada je sjedalica u automobilu osigurana samo običnim sigurnosnim pojasom.

Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta.

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, te dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.

Optimizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav plus) apsorbira silinu udarca u vrlo ranoj fazi.

Silina udara u slučaju bočnog sudara je apsorbirana u linearnim serijama reakcija pomoću bočnih zaštitnih jastuka, te zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiče u siguran položaj.

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

- Dužina / širina / visina: 400, 550, 610-660 mm
- Masa: 6,7 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C
- Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.