Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX AUTOSJEDALICA GR 1/2/3 PALLAS COBBLESTONE / SIVA 512108004

Redovna cijena
1.399,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Grupa 1/2/3 (od 9 do 36 kg)
  • Približno od 9. mjeseca do 12. godine starosti djeteta
  • Naslon za glavu podesiv u 11 položaja: savršeno pristaje djetetu
  • Naslon za leđa koji se može nakositi
  • Uklonjivi umetak za sjedalo
Dva sjedala u jednom

CYBEX Pallas autosjedalica za Skupinu 1 sa sigurnosnim jastukom ocijenjena je s ocjenom "vrlo dobar" od strane German Autobild.de. Za djecu s navršenih cca. 3 godine i više, dječja autosjedalica se jednostavno pretvara u sjedalo za skupinu 2/3.

Dva sjedala u jednom: CYBEX Pallas može se koristiti više od 11 godina. Za skupinu 1, sjedalo se sastoji od revolucionarnog i podesivog sigurnosnog jastuka sličnog zračnom jastuku. Silina udara raspoređuje se po cijelom sigurnosnom jastuku, te se reducira prilikom udara zbog apsorbirajućih materijala. Za djecu s navršenih cca. 3 godine i više, dječja autosjedalica se jednostavno pretvara u dobitnika nagrade CYBEX Solution X autosjedalicu za skupinu 2/3.

Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta.

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.

Linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) omogućuje dodatnu zaštitu u slučaju bočnog sudara.

Linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) sistematski apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u linearnim serijama reakcija pomoću zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.

Funkcija spuštanja sjedala (skupina 1) omogućuje opuštajuće i mirno putovanje.

Za skupinu 1 Pallas dječja autosjedalica opremljena je naslonom koji se jednostavno može spustiti s jednom rukom s prednje strane sjedalice.

Naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava.

CYBEX patentirani naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja jamči zaštitu u slučaju bočnog sudara. Ova revolucionarna tehnologija omogućuje da glava djeteta ne pada prema naprijed dok dijete spava. U slučaju bočnog sudara, glava djeteta ostaje u sigurnosnoj zoni sjedalice, te je time dijete optimalno zaštićeno. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu u 3-položaja omogućuje više udobnosti djetetu dok spava, te omogućuje sigurno i mirno putovanje.

- Dužina / širina / visina: 455, 470, 720-890 mm
- Mežina: 9,7 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C
- Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.