Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX AUTOSJEDALICA GR 1/2/3 PALLAS-FIX BLUE MOON / NAVY BLUE 514110003

Redovna cijena
2.049,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.229,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
  • Grupa 1/2/3 (od 9 do 36 kg)
  • Približno od 9. mjeseca do 12. godine starosti djeteta
  • Uklanjanjem sigurnosnog jastuka (umetka) iz grupe 1 pretvara se grupu 2/3
  • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
  • Naslon za glavu podesiv u 11 položaja: savršeno pristaje djetetu
  • Naslon za leđa koji se može nakositi
  • Garancija: 3 godine
Dvije autosjedalice u jednoj

Dječja autosjedalica Cybex Pallas-fix  postigla je vrhunske rezultate na europskom potrošačkom sigurnosnom testiranju provedenom od strane njemačkog automobilskog udruženja ADAC i Stiftung Warentest (11/2011).

Cybex Pallas-fix može se koristiti više od 11 godina. Kad se koristi kao autosjedalica grupe 1 dijete štiti revolucionarni podesivi sigurnosni jastuk, koji nalikuje na zračni jastuk. Prilikom sudara silina udara raspoređuje se po cijelom sigurnosnom jastuku, te se tako reducira zbog apsorbirajućih materijala. Za djecu s navršenih cca. 3 godine i više, uklanjanjem sigurnosnog jastuka, Pallas-fix se jednostavno pretvara u Solution X-fix, autosjedalicu koja je dobitnik nagrade za grupu 2/3. Cybex Pallas-fix može se koristiti i u automobilima bez ISOFIX-a.

Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta.

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.

Linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) omogućuje dodatnu zaštitu u slučaju bočnog sudara.

Linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) sistematski apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u linearnim serijama reakcija pomoću zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava.

Cybex patentirani naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja jamči zaštitu u slučaju bočnog sudara. Ova revolucionarna tehnologija omogućuje da glava djeteta ne pada prema naprijed dok dijete spava. U slučaju bočnog sudara, glava djeteta ostaje u sigurnosnoj zoni sjedalice, te je time dijete optimalno zaštićeno. Nadalje, Cybexov patentirani naslon za glavu u 3 položaja omogućuje više udobnosti djetetu dok spava, te omogućuje sigurno i mirno putovanje.

- Dužina / širina / visina: 455, 470, 720 - 890 mm
- Masa: 11 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.