Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX autosjedalica GR 2/3 Solution M Black Sea 515118014

Redovna cijena
1.199,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
 • Grupa 2/3 (od 15 do 36 kg)
 • Približno od 3. do 12. godine starosti djeteta
 • Zasebno podesivi L.S.P. štitnici
 • Naslon za glavu podesiv po visini (12 položaja)
 • Podesiv nagib naslona za glavu (3 položaja)
 • Optimizirani sustav prozračivanja
 • Ekstra široko i duboko sjedalo s ekstra mekanim sjedištem
 • Nagib naslona za leđa savršeno se prilagođava automobilskom sjedalu
 • Fleksibilni materijali školjke koji apsorbiraju energiju udara
 • Periva presvlaka
 • U skladu s novim ECE R-44/04 Supplement 7 standardom
 • Garancija: 3 godine
Optimalna zaštita za starije malene

Kao i ostale autosjedalice iz uspješne Solution serije i Solution M uključuje patentirani naslon za glavu koji sprječava opasno padanje djetetove glave prema naprijed dok dijete spava.

Naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja sprječava da glava djeteta dok dijete spava pada prema naprijed.

Cybex patentirani naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja jamči optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara. Ova revolucionarna tehnologija pomiče težište djetetove glave lagano unazad i tako omogućava da glava djeteta ne pada prema naprijed dok dijete spava. U slučaju bočnog sudara, glava djeteta ostaje u sigurnosnoj zoni sjedalice, čime je osigurana optimalna zaštita. Nadalje, Cybexov patentirani naslon za glavu s 3 položaja pruža djetetu više udobnosti dok spava, te omogućuje sigurno i mirno putovanje.

Zasebno podesiv sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) apsorbira energiju udarca u slučaju nesreće u vrlo ranoj fazi.

Silinu udarca u slučaju bočnog sudara sistematski apsorbiraju zasebno podesivi bočni štitnici i štitnici za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u sigurnu poziciju. L.S.P. štitnici mogu se podesiti svaki za sebe kako bi se autosjedalica prilagodila unutrašnjim dimenzijama automobila.

Optimizirani integrirani ventilacijski sustav održava ugodnu tjelesnu temperaturu čak i za vrućih dana.

Dodatni element paketa udobnosti Solution M autosjedalice je sustav mreže kanala za prozračivanje unutar naslona za leđa i komponenti sjedalice, koji osigurava ugodnu temperaturu sjedalice čak i za vrućih dana.

Udobna zaštita koja „raste zajedno s djetetom“

Naslon za glavu je po visini podesiv u 12 položaja te istovremeno osigurava maksimalnu sigurnost uz savršeno pristajanje. Naslon omogućuje da autosjedalica „raste zajedno s djetetom“ i osigurava iznimno dugu iskoristivost. Štitnici za glavu „rastu“ sa djetetovim potrebama za većim prostorom.

- Dužina / širina / visina: 414, 540, 620-820 mm
- Masa: 5,2 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C
- Projektirana u Njemačkoj

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.