Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

CYBEX AUTOSJEDALICA GR 2/3 SOLUTION Q-FIX DUNE / KHAKI BROWN 514120012

Redovna cijena
1.399,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Grupa 2/3 (od 15 do 36 kg)
  • Približno od 3. do 12. godine starosti djeteta
  • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
  • Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi
  • Automatsko podešavanje visine i širine
  • Optimizirana linearna bočna zaštita
  • Sustav za prozračivanje
  • Mekani jastuk za sjedenje
  • Naslon za leđa koji se može nakositi
  • Garancija: 3 godine
Inovativni Solution Q-fix objedinjuje dugogodišnje iskustvo uspješnih autosjedalica grupe 2/3 s najnovijim otkrićima u istraživanjima materijala i sigurnosti s prepoznatljivim Cybexovim dizajnom.

Interakcija između patentiranog, naslona za glavu koji se može nakositi i koji sprječava da glava djetetu pada prema naprijed dok dijete spava, i optimizirane linearno bočne zaštite od udara (L.S.P. Sustav) omogućuje najvišu razinu sigurnosti i udobnosti. Autosjedalica se automatski podešava po visini i širini, te se može potpuno prilagoditi veličini djeteta. Novi sustav prozračivanja omogućuje ugodnu temperaturu vašem djetetu u autosjedalici čak i za vrijeme toplih dana.

Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi sprječava da glava djetetu pada prema naprijed dok spava. Glava se nalazi u sigurnom položaju.

Nezaobilazni element sigurnosne koncepcije Solution serije autosjedalica je naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja. Zahvaljujući tome spriječeno je da glava djeteta pada prema naprijed dok spava. Tako da se glava i vrat uvijek nalaze u sigurnom položaju, zaštićeni u slučaju bočnog udara s bočnim štitnicima na autosjedalici. Osim što naslon za glavu omogućuje sigurnost djetetu, također omogućuje djetetu udoban položaj za spavanje.

Većina djece dosegnu 55% svoje ukupne visine do 3 godine, a do 12 godine 89%. Prosječna visina djeteta za vrijeme korištenja autosjedalice može narasti za 60 cm.

Kako bi najbolja moguća zaštita i udobnost bili osigurani za vrijeme korištenja autosjedalice, autosjedalica Cybex Solution Q-fix opremljena je integriranim mehanizmom za podešavanje visine i širine - nova sigurnosna funkcija omogućuje podešavanje i prilagođavanje veličini djeteta. Pomoću mehanizma za podešavanje u jednom potezu i 11 mogućnosti za podešavanje, visina i širina autosjedalice može se podesiti istovremeno. Sjedalo se može proširiti do 8 cm, a povisiti do 20 cm. Dijete je uvijek optimalno zaštićeno i zbog štitnika za glavu i ramena, te djetetu nije ograničeno kretanje.

Sustav za prozračivanje omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za vrućih dana.

Solution Q-fix dječja autosjedalica opremljena je mrežom kanala za prozračivanje u naslonu sjedalice. Zrak može cirkulirati kroz otvore za ventilaciju s prednje strane sjedalice i ispod navlake sjedala. Sustav za prozračivanje omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za vrućih dana.

Optimizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. Sustav Plus) apsorbira silinu udara u vrlo ranoj fazi.

Podešavanje po širini i L.S.P. Sustav Plus su važne sigurnosne značajke ove autosjedalice. Silina udara u slučaju bočnog sudara je smanjena zbog dodatnih sigurnosnih jastuka, te zbog štitnika za ramena i glavu. Istovremeno se kinetička energija tijela nastala kao posljedica sudara apsorbira u vrlo ranoj fazi, te se glava djeteta usmjerava u siguran položaj.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.