Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CYBEX autosjedalica grupa 2/3 Solution Q3-fix plus stardust black 517000095

Redovna cijena
1.749,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.049,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Artikl nije na zalihi u internet trgovini
Na raspolaganju u poslovnicama:
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
  • Grupa 2/3 (od 15 do 36 kg)
  • Približno od 3. do 12. godine starosti djeteta
  • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
  • Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi
  • Automatsko podešavanje visine i širine
  • Optimizirana linearna bočna zaštita
  • Sustav za prozračivanje
  • Mekani jastuk za sjedenje
  • Naslon za leđa koji se može nakositi
  • Garancija: 3 godine
Najsigurniji Solution svih vremena

Inovativni Solution Q3-fix objedinjuje dugogodišnje iskustvo uspješnih autosjedalica grupe 2/3 s najnovijim otkrićima u istraživanjima materijala i sigurnosti s prepoznatljivim Cybexovim dizajnom.

Interakcija između patentiranog, naslona za glavu koji se može nakositi i koji sprječava da glava djetetu pada prema naprijed dok dijete spava, i optimizirane linearno bočne zaštite od udara (L.S.P. Sustav) omogućuje najvišu razinu sigurnosti i udobnosti. Autosjedalica se automatski podešava po visini i širini, te se može potpuno prilagoditi veličini djeteta. Novi sustav prozračivanja omogućuje ugodnu temperaturu vašem djetetu u autosjedalici čak i za vrijeme toplih dana.

Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi sprječava da glava djetetu pada prema naprijed dok spava. Glava se nalazi u sigurnom položaju.

Nezaobilazni element sigurnosne koncepcije Solution serije autosjedalica je naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja. Zahvaljujući tome spriječeno je da glava djeteta pada prema naprijed dok spava. Tako da se glava i vrat uvijek nalaze u sigurnom položaju, zaštićeni u slučaju bočnog udara s bočnim štitnicima na autosjedalici. Osim što naslon za glavu omogućuje sigurnost djetetu, također omogućuje djetetu udoban položaj za spavanje.

Automatsko podešavanje visine i širine - autosjedalica „raste s djetetom“

Većina djece dosegne 55% svoje ukupne visine do dobi od 3 godine, a do 12. godine dosegnu 89% svoje visine. Ovo rezultira prosječnom stopom rasta od 60 cm tijekom razdoblja korištenja autosjedalice.

Kako bi se omogućila najbolja moguća zaštita i udobnost tijekom ukupnog korištenja, Cybex Solution Q3-Fix autosjedalica ima integrirano podešavanje visine i širine - nova sigurnosna funkcija za fleksibilno i optimalno prilagođavanje sjedalice veličini djeteta. S mehanizmom podešavanja na jednu ruku i 11 pozicija podešavanja, visina i širina autosjedalice može se simultano podesiti. Sjedalica se može povećati do 8 cm u širinu i do 20 cm u visinu. Na taj način, dijete uvijek ostaje u optimalnoj zoni zaštite glave, a naramenice nikada ne stežu dijete, čak i pred kraj korištenja sjedalice.

Sustav za prozračivanje omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za vrućih dana.

Solution Q3-fix dječja autosjedalica opremljena je mrežom kanala za prozračivanje u naslonu sjedalice. Zrak cirkulira kroz ventilacijske otvore na prednjem dijelu sjedala i ispod navlake te se odvodi od djeteta dodatnim otvorima na naslonu za leđa. Sustav za prozračivanje omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za vrućih dana.

Optimizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav Plus) apsorbira silinu udara u vrlo ranoj fazi.

Podešavanje po širini i L.S.P. sustav Plus važne su sigurnosne značajke ove autosjedalice. Silina udara u slučaju bočnog sudara je smanjena zbog dodatnih sigurnosnih jastuka, te zbog štitnika za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u siguran položaj.

ISOFIX sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

- Dužina / širina / visina: 405, 540, 625 mm
- Masa: 7.6 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C
- Projektirana u Njemačkoj

Pogledajte video prezentaciju proizvoda:

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.