Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CYBEX kolica 1u1 Balios S Denim manhattan grey mid grey 519001475

Redovna cijena
3.499,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
2.974,99 Kn
Vrijedi 15.11.2019 - 17.11.2019
Artikl nije na zalihi u internet trgovini
Na raspolaganju u poslovnicama*:
BCHR01 Jankomir, Zagreb
BCHR07 Rijeka
  • Mehanizam sklapanja jednom rukom u samostojeći položaj
  • Veliki kotači za sve površine uz mekanu amortizaciju
  • Sjedalo se okreće u oba smjeraSistem nagiba jednom rukom, s ležećim položajem
  • Garancija: 2 godine
Prilagodljivo vama, udobnost za dijete

Dodajte novu CYBEX ili gb autosjedalicu za bebe i prostranu košaru S na Balios S kako bi dobili 3 u 1 sistem putovanja za vožnju gradskim ulicama i okolinom. Ugodna vožnja je zagarantirana bez obzira gdje vas put odvede: amortizacija na velikim kotačima za sve terene osigurat će glatku i okretnu vožnju popločenim gradskim ulicama, pločnikom ili u vožnji izvan grada. Karakteristike poput sjedala koje se okreće u oba smjera, memorijski gumbi ili mehanizam sklapanja jednom rukom te potpuno ležeći položaj naslona čine Balios S savršenim suputnikom.
  • Mehanizam sklapanja jednom rukom u samostojeći položaj
  • Veliki kotači za sve površine uz mekanu amortizaciju
  • Sjedalo se okreće u oba smjera
  • Sistem nagiba jednom rukom, s ležećim položajem


Mehanizam sklapanja jednom rukom
Kada Baliso S nisu u upotrebi, mogu se jednostavno sklopiti sistemom sklapanja jednom rukom, u samostojeći položaj (41 x 60 x 75 cm), čak i kada je sjedalo postavljeno prema roditelju.

Veliki kotači za sve površine uz mekanu amortizaciju
Veliki kotači za sve terene s amortizacijom na svim kotačima osigurava ugodnu vožnju za roditelje i za dijete. Od kamenih popločenih puteva do neravnih staza, uživajte u glatkoj mobilnosti gdje god krenuli.

Odaberite smjer vožnje prema roditelju ili u smjeru vožnje. Okretanje sjedala je brzo i jednostavno zahvaljujući memorijskim gumbima.

Sistem nagiba jednom rukom
U tri položaja prilagodljiv naslon za leđa osigurava udobnost vašem djetetu. Pametna funkcija nagiba jednom rukom nudi i potpuno ležeći položaj, što Balios S čini prigodnim za dijete od rođenja.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.