CYBEX kolica 1u1 ePriam - rose gold khaki green brown - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX kolica 1u1 ePriam - rose gold khaki green brown
REDOVNA CIJENA
10.719,98 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 935163

Boje

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

 • e-priam - kolica s elektronskim funkcijama
 • Konstrukcija s kotačima + sjedalo + baterija s punjačem + adapteri za autosjedalicu + kišna navlaka
 • Težina kolica sa sjedalom: 15,1 kg
 • Primjereno za djecu do 22 kg
 • Potpuno ležeći položaj Priam kolica - može se koristiti od rođenja
 • Sistem sklapanja jednom rukom
 • Sjedalo se okreće u smjer vožnje ili prema roditelju
 • Teleskopski podesiva ručka
 • Produljiv XXL krović
 • Velika košara za kupovinu
 • Garancija: 2 god
 • Pri kupovini kompleta 2u1 (kolica sa sjedalom + košara za kolica) ili 3u1 (konstrukcija kolica + sjedalo + košara za kolica) ostvarite 10% popusta
PRVA e-kolica marke CYBEX

Revolucionarna pametna tehnologija odgovara luksuznom dizajnu e-PRIAM-a - prvih CYBEX e-kolica.
Inteligentan, intuitivan i posebno inovativan, CYBEX e-PRIAM omogućava vam da se lako krećete nizbrdo i uzbrdo, kao i preko neravnih površina poput pijeska, šljunka ili popločenih puteva; bez poteškoća.
Senzori na ručkama detektiraju napor guranja i povlačenja; dok pametni algoritam navodi motore koji su integrirani u konstrukciji – pružajući vam pomoć kada vam je najpotrebnija.


GLAVNE KARAKTERISTIKE:

Pametna potpora uz uzbrdicu
Jednostavno za upotrebu; manje napora za roditelja.
Uz Smart Uphill i Downhill asistenciju, senzori integrirani u ručkama detektiraju pritisak guranja i povlačenja na ručki te prema tome prilagođavaju potporu. Kada putujete uzbrdo, gurajuća sila na upravljaču aktivira sustav kako bi pružio podršku motoru. Kada putujete nizbrdo, sila povlačenja na upravljaču aktivira sustav za potporu u obliku kočenja, što usporava kolica. Logika je uvijek ista, sustav otkriva sile koje se odvijaju na kolicima, a zatim ih koristi zajedno s ostalim parametrima kao što su brzina, udaljenost i vrijeme putovanja - kako bi se odredilo što je potrebno aktivirati. Ovo se odvija na jednostavan i pametan način tako da imate isti osjećaj kao da gurate kolica na ravnoj površini. Prilagođava svim vrstama površina i opterećenju kolica (max. 27,5 kg (22 kg sjedalo + 5,5 kg košara za kupovinu)) kako bi put bio što lakši. Elektronske funkcije mogu pomoći pri usponu do približno 25% ili otprilike 14°.

Pametna potpora na neravnim površinama
Osigurava glatku vožnju za roditelja i dijete.
Nije svaki put gladak. U trenucima kada se vozite popločenim putevima, pijeskom, zemljanim puteljcima, kroz blato, snijeg ili šljunak, Smart Uneven Surface Assist pruža pomoć na neravnim terenima, a osigurava vam jednaki udoban osjećaj kao da vozite glatkim ravnim putevima.

Praktično sjedalo u više položaja
E-priam se može koristiti kao sofisticirana sportska kolica sa sjedalom koje se može koristiti okrenuto naprijed ili natrag. Sjedalo uključuje veliki krović sa zaštitom od sunca UPF50+ i mrežasti umetak koji pomaže u cirkulaciji zraka. Sjedalo se može prilagoditi u četiri različita položaja, uključujući ravan položaj. Sjedalo je postavljeno na visini klasičnog stola za blagovanje (80 cm), tako da ova kolica možete iskoristiti i kao mobilnu hranilicu u restoranima ili kafićima. Udoban uložak pruža potporu i udobnost, pojasevi sigurnost, dok je oslonac za noge podesiv u tri položaja.

Sklapanje jednom rukom
E-priam se s lakoćom sklapa jednom rukom. Sjedeći dio se s konstrukcijom sklopi u kompaktan oblik. Tako sklopljena kolica mogu se jednostavno i praktično odložiti - u restoranu, prijevoznim sredstvima, ali i kod kuće.

Podešavanje naslona jednom rukom
Zahvaljujući laganom podešavanju naslona jednom rukom - kolica u trenutku možete pretvoriti u udoban krevetić u pokretu.

Vožnja u oba smjera
Sjedalo okrenuto naprijed ili prema roditeljima može se lako prilagoditi željenom položaju u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Prilagodljiva ručka
Po visini prilagodljiva ručka izrađena od visokokvalitetnog materijala imitacije kože.

Prednja sigurnosna prečka
Izrađena od visokokvalitetnog materijala imitacije kože, može se otvoriti na obje strane i zakrenuti kako bi se dijete lakše namjestilo.

XXL krović
Produživi XXL krović pruža UPF50+ zaštitu od sunca i učinkovito štiti od vjetra i drugih vremenskih neprilika.

Amortizacija na svim kotačima
Nova amortizacija na svim kotačima osigurava glatku, tihu i udobnu vožnju, kako za dijete tako i za roditelje.

Vožnja na dva kotača
Vožnja kolica na samo dva kotača osigurava glatku i sigurnu vožnju po neravnim površinama poput pješčanih plaža ili stepenica.

Iznimno velika košara za kupovinu
Prostrana košara velikog kapaciteta, dostupna i praktična za korištenje.


TEHNIČKE INFORMACIJE
 • Pod standardnim uvjetima (ravan teren s malim neravninama i neznatnim uzbrdicama /nizbrdicama, na vanjskoj temperaturi od približno 20°, pod opterećenjem 9-10 kg); baterija traje otprilike 45 km.
 • Teži uvjeti: (vanjski teren s manjim uzbrdicama i više neravnih površina, vanjske temperature približno 10-20°C, pod opterećenjem oko 15 kg); baterija će trajati približno 20 km.
 • Ekstremno teški uvjeti (neravan teren s dugim uzbrdicama i uglavnom neravnim površinama, pod vanjskom temperaturom ispod 10°C, pod opterećenjem oko 25 kg); baterija traje otprilike 8 km.
 • Senzori integrirani u ručku detektiraju pritisak guranja/povlačenja.
 • Motori pričvršćeni na stražnjoj osovini pored kotača.
 • Indikator baterije (5 LED svjetala).
 • Gumb power - za aktiviranje sistema.
 • Punjenje baterije oko 6 sati
  Navedene vrijednosti su prosječne. Prave vrijednosti mogu se razlikovati te varirati prema načinu upotrebe, vanjskih utjecaja i stanju baterije. Dodatno, kapacitet e-PRIAM litij-ion baterije smanjuje se s vremenom i s upotrebom. To može utjecati na vrijeme trajanja baterije. Navedene vrijednosti u svrhu su informiranja i predstavljanja karakteristika.

  DIMENZIJE
  Težina konstrukcije: 10,6 kg
  Težina sa sjedalom: 15,1 kg
  Sklopljena: uključeni kotači i sjedalo: D 950 mm x Š 600 mm x V 400 mm
  Potpuno kompaktno sklopljena: bez kotača, uključeno pakiranje sjedala : D 880 mm x Š 510 mm x V 300 mm

  SISTEM PUTOVANJA
  Kao dio sistema putovanja 4-u-1, e-PRIAM konstrukcija podržava standardni paket sjedala, prijenosnu košaru LUX, LITE košaru ili autosjedalicu grupe 0+ (kupuju se zasebno).

  Nema potrebe birati između sofisticiranosti i vrhunske pametne tehnologije: e-PRIAM konstrukcija elegantno je dizajnirana s nizom boja; od rose gold do mat crne, dok je pakiranje sjedala dostupno u nekoliko stilskih boja i u posebnim izdanjima - donoseći modni senzibilitet vašoj šetnji. Odaberite omiljenu kombinaciju boja i uživajte u vožnji.

  NAJČEŠĆA PITANJA

  Da li je e-PRIAM teži od običnog PRIAMa?
  Da, kolica e-PRIAM teža su 2.4 kg od regularnih PRIAM kolica.

  Mogu li koristiti e-PRIAM bez asistencije elektroničkih funkcija?
  Da. Ako ne uključite gumb za asistenciju, e-PRIAM radi kao regularna PRIAM kolica.

  Mogu li nadograditi / dograditi svoj PRIAM u e-PRIAM?
  Ne, pošto je inteligentna tehnologija integrirana u e-PRIAM konstrukciju i zasebno je certificirana.

  Koliko često trebam mijenjati baterije?
  Vrijeme trajanja baterije ovisi o vanjskim uvjetima (npr. površinskim karakteristikama, temperaturi, nagibu) i opterećenju (npr. težini djeteta, opterećenju košare za kupovinu). U prosječnim uvjetima (ravan teren s kratkim uzbrdicama i nekoliko neravnih površina, vanjska temperatura od oko 20° C, opterećenje od 9-10 kg) baterija će trajati približno 45 km. U teškim uvjetima (vanjski teren s kratkim uzbrdicama i s puno neravnih površina, vanjska temperatura od oko 10-20° C, opterećenje od 15 kg) baterija će trajati oko 20 km. U ekstremnim uvjetima (neravan teren s vrlo dugim i strmim uzbrdicama i uglavnom neravnim površinama, vanjska temperatura ispod 10° C, opterećenje od 25 kg) baterija će trajati oko 8 km. Gore navedene vrijednosti su procjene. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati ili varirati ovisno o upotrebi, vanjskim utjecajima i stanju baterije. Uz to, kapacitet litij-ionske baterije e-PRIAM-a smanjuje se s godinama i s upotrebom. To može utjecati na vrijeme rada baterije. Spomenute vrijednosti ne preuzimaju nikakvu odgovornost.

  Kako mogu mijenjati baterije?
  Na raspolaganju vam je mogućnost da izravno spojite kolica na utičnicu pomoću isporučenog kabela ili odvojite bateriju od stražnje osovine radi punjenja. Nikada ne ostavljajte e-PRIAM bez nadzora dok punite bateriju.

  Koliko je potrebno da se baterija napuni?
  Vrijeme punjenja je oko 3,5 sata.

  Kada koristim asistenciju, koji je maksimum km/h koji e-PRIAM može putovati?
  Elektroničke funkcije pružit će pomoć do 6 km/h. Ako putujete brže od toga, asistencija će se zaustaviti. To je iz sigurnosnih i regulatornih razloga.

  Da li prije prve upotrebe e-PRIAM kolica treba puniti bateriju?
  Da. Bateriju je potrebno potpuno napuniti dok se ne pojavi zeleno svjetlo na punjaču. To može potrajati i do 6 sati, ovisno o statusu napunjenosti, što vidite kada raspakirate proizvod.

  Mogu li ponijeti e-PRIAM na avion?
  Trebalo bi biti moguće prevoziti e-PRIAM s većinom zrakoplovnih tvrtki, jer je baterija posebno dizajnirana da udovoljava IATA pravilima za ručnu i prijavljenu prtljagu. Unatoč tome, zrakoplovne tvrtke mogu imati ograničenja koja se odnose na bateriju e-PRIAM-a, kao što je slučaj s baterijama osobnih elektroničkih uređaja, poput prijenosnih računala. Dopušteni kapacitet baterije mora biti posebno provjeren jer se to razlikuje od zrakoplovne do zrakoplovne linije. Prije putovanja avionom, uvijek provjerite kod svojeg zrakoplovnog prijevoznika sve u vezi s najnovijim smjernicama za prijevoz ručne i prijavljene prtljage.

  Kada putujem uzbrdo, postoji li ograničenje kuta nagiba s kojim e-PRIAM može pomoći?
  Elektroničke funkcije mogu pomoći penjanju na nagibu do otprilike 25% (ili približno 14°).

  Gdje mogu isprobati i / ili kupiti e-PRIAM?
  e-PRIAM je dostupan u Baby Center trgovinama (popis trgovina u kojima su kolica dostupna pogledajte s desne strane klikom na crveni tekst "Informativna raspoloživost u trgovinama").
  Isprobati se može u našim trgovinama: Westgate Zaprešić, City Center One East Zagreb, City Center One Split.


 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.