CYBEX konstrukcija sa sjedalom Priam nautical blue - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX konstrukcija sa sjedalom Priam nautical blue
REDOVNA CIJENA
7.499,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 935598

Boje

CYBEX konstrukcija sa sjedalom Priam JS RBAS Wings black 519001979

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Konstrukcija s kotačima + sjedalo
  • Primjereno za djecu do 22 kg
  • Potpuno ležeći položaj Priam kolica - može se koristiti od rođenja
  • Sistem sklapanja jednom rukom
  • Sjedalo se okreće u smjer vožnje ili prema roditelju
  • Teleskopski podesiva ručka
  • Produljiv XXL krović
  • Velika košara za kupovinu
  • Garancija: 2 god
  • Pri kupovini kompleta 2u1 (kolica sa sjedalom + košara za kolica) ili 3u1 (konstrukcija kolica + sjedalo + košara za kolica) ostvarite 10% popusta
Cybex Priam 2.0 nova je serija luksuznih kolica, savršena do najsitnijih detalja. Cybex Priam kolica su spoj vrhunske kvalitete i funkcionalnosti s neusporedivom lakoćom i bezvremenskim, elegantnim dizajnom. Tako se s novom generacijom Priam prilagođava današnjim izazovima suvremenog života.

GLAVNE KARAKTERISTIKE:

Praktično sjedalo u više položaja
Priam se može koristiti kao sofisticirana sportska kolica sa sjedalom koje se može koristiti okrenuto naprijed ili natrag. Sjedalo uključuje veliki krović sa zaštitom od sunca UPF50+ i mrežasti umetak koji pomaže u cirkulaciji zraka. Sjedalo se može prilagoditi u četiri različita položaja, uključujući ravan položaj. Sjedalo je postavljeno na visini klasičnog stola za blagovanje (80 cm), tako da ova kolica možete iskoristiti i kao mobilnu hranilicu u restoranima ili kafićima. Udoban uložak pruža potporu i udobnost, pojasevi sigurnost, dok je oslonac za noge podesiv u tri položaja.

Sklapanje jednom rukom
Priam se s lakoćom sklapa jednom rukom. Sjedeći dio se s konstrukcijom sklopi u kompaktan oblik. Tako sklopljena kolica mogu se jednostavno i praktično odložiti - u restoranu, prijevoznim sredstvima, ali i kod kuće.

Podešavanje naslona jednom rukom
Zahvaljujući laganom podešavanju naslona jednom rukom - kolica u trenutku možete pretvoriti u udoban krevetić u pokretu.

Vožnja u oba smjera
Sjedalo okrenuto naprijed ili prema roditeljima može se lako prilagoditi željenom položaju u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Prilagodljiva ručka
Po visini prilagodljiva ručka izrađena od visokokvalitetnog materijala imitacije kože.

Prednja sigurnosna prečka
Izrađena od visokokvalitetnog materijala imitacije kože, može se otvoriti na obje strane i zakrenuti kako bi se dijete lakše namjestilo.

XXL krović
Produživi XXL krović pruža UPF50+ zaštitu od sunca i učinkovito štiti od vjetra i drugih vremenskih neprilika.

Amortizacija na svim kotačima
Nova amortizacija na svim kotačima osigurava glatku, tihu i udobnu vožnju, kako za dijete tako i za roditelje.

Vožnja na dva kotača
Vožnja kolica na samo dva kotača osigurava glatku i sigurnu vožnju po neravnim površinama poput pješčanih plaža ili stepenica.

Iznimno velika košara za kupovinu
Prostrana košara velikog kapaciteta, dostupna i praktična za korištenje.

DIMENZIJE
Težina sa sjedalom: 12,6 kg
Sklopljena: uključeni kotači i sjedalo: D 950 mm x Š 600 mm x V 400 mm
Potpuno kompaktno sklopljena: bez kotača, uključeno pakiranje sjedala : D 880 mm x Š 510 mm x V 300 mm

SISTEM PUTOVANJA
PRIAM novi 4-u-1 sistem putovanja čini ga fleksibilnim i udobnim suputnikom. Varijabilni okvir omogućuje korištenje različitih dodataka koji pružaju pravo rješenje za sve izazove mobilnog života. Osim nove košare LUX Carry Cot i LITE košare, mogu se dodati nagrađivane CYBEX autosjedalice (kupuju se odvojeno).AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.