Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY Adapt nosiljka, Starry Sky tamnosiva

Redovna cijena
1.089,99 Kn
Otprema: do 21 radni dan
Informativna raspoloživost u trgovinama
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
  • Od rođenja bez umetka - prilagodljiva veličini djeteta
  • Za djecu 3,2 do 20 kg
  • 3 položaja: na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima
  • Udoban ergonomski položaj za dijete u svim položajima nošenja
Nova Ergobaby ADAPT nosiljka jednostavna je za korištenje, te udobno i ergonomično podržava dijete od novorođenačke do vrtićke dobi (3 do 20 kg) u 3 praktična položaja za nošenje (na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima). Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te pojas za struk s dvostrukim namještanjem i podrškom za kralježnicu pružaju novu razinu udobnosti za roditelje.


Već više od desetljeća, Ergobaby kontinuirano donosi inovativne mogućnosti nošenja kako bi izašao u susret različitim potrebama roditelja koji traže nosiljku koja pruža udobnost i ergonomičnost za oboje: djecu i roditelje. I ovoga puta, Ergobaby je poslušao mišljenja roditelja širom svijeta, te surađivao s edukatorima o nošenju i liječnicima kako bi razvio inovativno sjedište koje se postupno prilagođava rastućem djetetu. 
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.