Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY košara za kolica Metro Newborn Kit, crna black METROKITEU

Redovna cijena
1.129,99 Kn
Otprema: do 21 radni dan
Informativna raspoloživost u trgovinama
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
  • Košara za kolica Ergobaby Metro
  • Ergonomska i udobna
  • Krović štiti dijete od sunca i vjetra
  • Madrac periv u perilici
  • Brzo postavljanje
Klasična košara na ultra-sklopivom podvozju. Košara za bebe Ergobaby Metro Newborn Kit objedinjuje udoban i podložen, potpuno ravan položaj za bebu i sklapanje jednom rukom za roditelje.

Klasičan stil i ergonomska udobnost u praktičnom pakiranju: Metro Newborn Kit pruža udobnost i stil prave košare na kompaktnim sklopivim kolicima. To su zapravo prva i za sada jedina kompaktna kolica koja je njemačka organizacija AGR potvrdila kao „Zdrava za leđa“ (“Back Healthy”)..
Plišana podstava i napredna podloga s više zona podržavaju Vaše novorođenče u njegovom rastu.
Veliki krović štiti dijete od sunca i vjetra.
Madrac periv u perilici predviđen je za korištenje u različitim godišnjim dobima: ljetna strana je od mrežastog tkanja, a zimska je od toplog flisa.
Brzo postavljanje bez potrebe za alatom. Košara za kolica Metro Newborn Kit postvlja se na podvozje Metro kolica u samo dvije minute i bez korištenja ikakvog alata.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.