Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY nosiljka Adapt, Cool air, siva

Redovna cijena
1.089,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR06 Westgate
 • koristi se od rođenja bez umetka – prilagodljiva veličini djeteta
 • za djecu od 3,2 kg do 20 kg
 • od mrežastog materijala koji omogućuje strujanje zraka
 • nosiljka za 3 položaja: na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima
 • maksimalna udobnost za roditelja
 • udoban i ergonosmki položaj za dijete u svim položajima nošenja
Prilagođava se veličini djeteta. Od rođenja bez umetka.
Ergobaby nosiljka Cool Air Adapt ima inovativno ergonomsko sjedište koje se može modificirati prema veličini djeteta, te tako raste s djetetom od novorođenačke do vrtičke dobi (3,2 – 20 kg).
Napravljena je od mrežastog materijala koji omogućuje strujanje zraka što ovu nosiljku čini savršenom za aktivan stil života i tople klimatske krajeve.

Adapt je prva Ergobaby nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te ona uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te pojas za struk s dvostrukim namještanjem i podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje.

Nosiljka za 3 položaja Ergobaby Adapt pruža tri ergonomična položaja za nošenje:
 • na trbuhu prema natrag,
 • na boku,
 • na leđima.
  Nosiljku Ergobaby Adapt nije moguće koristiti u položaju na trbuhu na način da dijete gleda prema naprijed.

  Ostale značajke: Nosiljka “raste s djetetom” i može se koristiti od rođenja do 20 kg. Uz nosiljku nije potreban umetak za novorođenče.
  Priznata je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova – International Hip Dysplasia Institute. Meka i prilagodljiva podrška za glavu i vrat djeteta. Nosiljka je jednostavna i spremna za upotrebu odmah po vađenju proizvoda iz kutije. Kapuljača za privatnost i zaštitu od sunca koja se može spremiti u džepić na nosiljci.
  Može se prati u perilici za rublje.
  Dužina naramenica: 73-124 cm
  Opseg pojasa za struk: 66cm -140 cm
 • KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.