Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY nosiljka Adapt Hello Kitty - Classic Kitty BCAPEASANRIO2

Redovna cijena
1.149,99 Kn
Otprema: do 21 radni dan
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR08 Varaždin
Baby Center HR03 Split
  • Najomiljenija je nosiljka na svijetu
  • Dijete se može nositi sprijeda straga i bočno
  • 100% pamučna
  • Može se kombinirati s brojnim dodacima
  • Dodatni skriveni džepić
  • Ergonomski dizajnirana tako da podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice
  • Za dob: od rođenja do vrtićke dobi (20 kg)
Ergobaby, nagrađivani dizajner vrhunskih ergonomskih dječjih nosiljki, surađuje s globalnim lifestyle brandom Sanrio kako bi stvorio klasičnu, ali zabavnu kolekciju dječjih nosiljki pod nazivom - Hello Kitty!

Ergobaby u ovu kolekciju posebnog izdanja unosi bezvremensku ikonu Hello Kitty, da vodi roditelje i bebu kroz njihove svakodnevne aktivnosti.Značajke Ergobaby Hello Kitty Classic dizajna su Hello Kitty sa svojom crvenom mašnom i prepoznatljivom plavom haljinom, tiskane na unutrašnjosti nosiljke, u kombinaciji s morsko plavom bojom prednje strane nosiljke.ADAPT pruža poznatu Ergobaby udobnost i ergonomičnost u nosiljci koja se jednostavno koristi u 3 položaja, koja se prilagođava rastu djeteta od novorođenčeta do vrtičaraca (3 do 20 kg), te za koju nije potreban umetak za novorođenče.Već više od desetljeća, Ergobaby kontinuirano donosi inovativne mogućnosti nošenja kako bi izašao u susret različitim potrebama roditelja koji traže nosiljku koja pruža udobnost i ergonomičnost za oboje: djecu i roditelje. I ovoga puta, Ergobaby je poslušao mišljenja roditelja širom svijeta, te surađivao s edukatorima o nošenju i liječnicima kako bi razvio inovativno sjedište koje se postupno prilagođava rastućem djetetu.Nova Ergobaby ADAPT nosiljka jednostavna je za korištenje, te udobno i ergonomično podržava dijete od novorođenačke do vrtićke dobi (3 do 20 kg) u 3 praktična položaja za nošenje (na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima). Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te pojas za struk s dvostrukim namještanjem i podrškom za kralježnicu pružaju novu razinu udobnosti za roditelje.

ErgoPromise

Ergobaby jamči kvalitetu svojih proizvoda, od materijala do izrade i pruža 10-godišnje ograničeno jamstvo od datuma prve kupnje - ErgoPromise. Ako se pojavi neki nedostatak u izradi ili materijalu, nosiljka se mijenja ili popravlja bez naknade.
Jamstvo ErgoPromise obuhvaća sve dječje nosiljke (uključujući marame za nošenje) proizvedene u 2017. i kasnije.KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.