ERGOBABY nosiljka Omni 360 biserno siva grey BCS360GRY - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
ERGOBABY nosiljka Omni 360 biserno siva grey BCS360GRY
1.349,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.349,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 658959

Boje

ERGOBABY nosiljka Omni 360, Cool Air black starsERGOBABY nosiljka Omni 360 biserno siva grey BCS360GRYERGOBABY nosiljka Omni 360, Cool Air pink digicam BCS360PPKDGERGOBABY nosiljka Omni 360 Cool Air classic weave BCS360PWEAVEERGOBABY nosiljka Omni 360 plava heritage modra BCS360HERBLERGOBABY nosiljka Omni 360 Cool Air indigo weave BCS360PINDIGO
  • svi položaji nošenja: na trbuhu prema natrag, na boku, na leđima i na trbuhu prema naprijed
  • za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi (3,2 – 20 kg) bez umetka
  • lumbalna podrška i naramenice koje se križaju za dugotrajnu udobnost nošenja
  • brzo i jednostavno mijenjanje položaja djeteta u hodu iz položaja gledanja prema natrag u položaj gledanja prema naprijed
  • udoban i ergonomski položaj za dijete u svim položajima nošenja
  • podstavljena i prilagodljiva potpora za glavu i vrat djeteta
  • uključena odvojiva torbica u boji nosiljke
  • kapuljača za zaštitu od sunca (UPF 50+) i privatnost
  • 100% premium pamuk
Najsvestranija Ergobaby nosiljka praktičnog i udobnog dizajna.

Ergobaby Omni 360 je "sve-u-jednom" nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi.
Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed koja se može napraviti u hodu. Nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Nosiljka podržava dijete od bedra do bedra, raste s djetetom i namješta se ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja.
Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te podesivi pojas za struk s podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje.
Sigurnosne kopče na naramenicama povećavaju sigurnost i smanjuju mogućnost pogrešne upotrebe.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.