Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY nosiljka Original 360 crna/bež BC360BLKCAM1NL

Redovna cijena
1.199,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.019,99 Kn
Vrijedi 18.10.2019 - 20.10.2019
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama*:
BCHR06 Westgate, Zagreb
BCHR08 Varaždin
Internet akcija
 • Mogućnost nošenja djeteta u četiri ergonomična položaja:
     - na trbuhu prema natrag,
     - na trbuhu prema naprijed,
     - na boku i
     - na leđima
 • Maksimalna udobnost za roditelja
 • Udobnost i ispravna ergonomika za dijete
Ergobaby 360 nosiljka za četiri položaja pruža Vam mogućnost nošenja djeteta u četiri udobna i ergonomična položaja: na trbuhu prema natrag, na trbuhu prema naprijed, na boku i na leđima. Po prvi puta ova nosiljka omogućava zdravo i pravilno nošenje djeteta u sva 4 položaja uključujući nošenje na trbuhu prema naprijed koje je u ovoj nosiljci udobno kako za dijete tako i za osobu koja ga nosi.

Maksimalna udobnost za roditelja

Naš novi široki pojas za struk i „ojastučene“ naramenice osiguravaju udobnost i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu.

Udobnost i ispravna ergonomika za dijete

S jedinstveno strukturiranim širokim sjedištem dijete će uvijek biti u za kuk zdravom pravilnom položaju raskrečenih nogu, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.