Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY nosiljka ORIGINAL ADAPT svijetlo zelena BCAPEASAGE

Redovna cijena
1.089,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR06 Westgate
  • Najomiljenija je nosiljka na svijetu
  • Dijete se može nositi sprijeda straga i bočno
  • 100% pamučna
  • Može se kombinirati s brojnim dodacima
  • Dodatni skriveni džepić
  • Ergonomski dizajnirana tako da podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice
  • Za dob: od rođenja do vrtićke dobi (20 kg)
Nosiljka ADAPT pruža poznatu Ergobaby udobnost i ergonomičnost u nosiljci koja se jednostavno koristi u 3 položaja, koja se prilagođava rastu djeteta od novorođenčeta do vrtičaraca (3 do 20 kg), te za koju nije potreban umetak za novorođenče.

Već više od desetljeća, Ergobaby kontinuirano donosi inovativne mogućnosti nošenja kako bi izašao u susret različitim potrebama roditelja koji traže nosiljku koja pruža udobnost i ergonomičnost za oboje: djecu i roditelje. I ovoga puta, Ergobaby je poslušao mišljenja roditelja širom svijeta, te surađivao s edukatorima o nošenju i liječnicima  kako bi razvio inovativno sjedište koje se postupno prilagođava rastućem djetetu.

Nova Ergobaby ADAPT nosiljka jednostavna je za korištenje, te udobno i ergonomično podržava dijete od novorođenačke do vrtićke dobi (3 do 20 kg) u 3 praktična položaja za nošenje (na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima). Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te pojas za struk s dvostrukim namještanjem i podrškom za kralježnicu pružaju novu razinu udobnosti za roditelje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.