Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

ERGOBABY nosiljka set Original 360 siva + udobni sivi umetak

Redovna cijena
1.289,99 Kn
Artikl nije na zalihi
Na raspolaganju u poslovnicama*:
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
 • Set uključuje Ergobaby 360 nosiljku i udobni umetak za novorođenče
 • Mogućnost nošenja djeteta u četiri ergonomična položaja:
   - na trbuhu prema natrag,
   - na trbuhu prema naprijed,
   - na boku i
   - na leđima
 • Maksimalna udobnost za roditelja
 • Udobnost i ispravna ergonomija za dijete
 • Strukturirano široko sjedište
 • Iznimno široki pojas za struk
 • Naslon koji se može produljiti
 • Debelo podstavljene naramenice
 • Kapuljača za spavanje
Nosiljka za četiri položaja Ergobaby 360 pruža 4 udobna i ergonomska položaja za nošenje djece: na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sjedeći dio osigurava da dijete uvijek bude u ergonomski ispravnom položaju - raširenih nogu s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.

4 ergonomska položaja

Ergobaby 360 nosiljka za četiri položaja pruža Vam mogućnost nošenja djeteta u četiri udobna i ergonomska položaja: na trbuhu prema natrag, na trbuhu prema naprijed, na boku i na leđima. Po prvi puta ova nosiljka omogućava zdravo i pravilno nošenje djeteta u sva 4 položaja uključujući nošenje na trbuhu prema naprijed, koje je u ovoj nosiljci udobno kako za dijete tako i za osobu koja ga nosi.

Maksimalna udobnost za roditelja

Novi široki pojas za struk i mekano podstavljene naramenice osiguravaju udobnost i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu.

Udobnost i ispravna ergonomija za dijete

S jedinstveno strukturiranim širokim sjedištem dijete će uvijek biti u za kuk zdravom pravilnom položaju raširenih nogu, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.

U kombinaciji s Ergobaby umetkom za novorođenče, u nosiljki Ergobaby 360, dijete možete nositi već od prvoga dana! 

Udobni umetak za novorođenče osmišljen je nakon dugogodišnjih istraživanja, kroz suradnju s roditeljima i kroz izravno proučavanje novorođenčadi. Ima stražnje potporno punjenje i donji potporni jastučić, čija je svrha poduprijeti prirodnu zakrivljenost kralježnice u razvoju.

Umetak za novorođenče potiče zdravi položaj nogu i ispravno okoštavanje kukova, te eliminira težište djetetove težine s dna kralježnice i zdjelice. Umetak je namijenjen novorođenčadi, od 3,2 kg do dobi od otprilike četiri mjeseca.

Umetak za novorođenče omogućava prilagođavanje Ergobaby nosiljke potrebama djeteta i korištenje iste nosiljke kroz cijeli period nošenja djeteta.

Posebne osobine

1. STRUKTURIRANO ŠIROKO SJEDIŠTE - osigurava da dijete u sva četiri položaja sjedi potpuno ergonomično - s raširenim nogama, s koljenima iznad razine kukova, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku. Širinu sjedišta moguće je (uz pomoć gumbiju) prilagoditi djetetovom položaju i veličini.

2. IZNIMNO ŠIROKI POJAS ZA STRUK - Prema izboru roditelja pojas za struk može se nositi visoko ili nisko na struku i pruža dodatnu podršku za donji dio leđa.

3. NASLON KOJI SE MOŽE PRODULJITI - naslon sjedišta nosiljke može se „zarolati“ prema dolje za nošenje djeteta prema naprijed ili prema gore za nošenje djeteta prema roditelju kako bi pružio dodatnu zaštitu za vrat i glavu djeteta.

4. DEBELO PODSTAVLJENE NARAMENICE - Pomažu jednolikom raspoređivanju djetetove težine i zajedno s pojasom za struk osiguravaju savršenu udobnost za roditelja.

5. KAPULJAČA ZA SPAVANJE - Pruža podršku za glavu djeteta koje spava, štiti od sunca i omogućuje veću privatnost prilikom dojenja.

Napravljena je od 100% pamuka i može se prati u perilici za rublje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.