Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

ERGOBABY nosiljka Organic pustinjski cvijet

Redovna cijena
999,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Izrađena od 100% certificiranog organskog pamuka
  • Dijete se može nositi sprijeda straga i bočno
  • 100% pamučna
  • Može se kombinirati s brojnim dodacima
  • Dodatni džepić s patentnim zatvaračem
  • Ergonomski dizajnirana tako da podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice
  • Za dob: od 4 mjeseca do vrtićke dobi (18 kg)
  • Uz umetak za novorođenčad (prodaje se zasebno) od rođenja
Ergobaby s ponosom nudi kolekciju prekrasnih ekološki osviještenih organskih proizvoda. Svi Ergobaby organski proizvodi izrađeni su od 100% certificiranog organskog pamuka. Ergobaby Organic nosiljka građena je kao nosiljka Ergobaby ORIGINAL. Svojim ergonomskim dizajnom prilagođena je svakodnevnim aktivnostima i duljim šetnjama. Certificirani organski pamuk od kojeg je izrađena jamči Vam da je Vaše dijete u dodiru s najkvalitetnijim materijalom koji je uzgojen i proizveden u skladu s prirodom bez upotrebe štetnih pesticida ili umjetnih gnojiva koji mogu naštetiti okolišu.

- 100% pamučna nosiljka
- velik izbor boja i dezena
- može se kombinirati s brojnim dodacima
- ima kapuljaču koja se sprema u džepić na prednjem kraju nosiljke
- ima dodatni džepić za sitnice, zatvoren patentnim zatvaračem

Ergobaby nosiljke koriste se od otprilike 4 mjeseca starosti djeteta, a uz dodatak umetka za novorođenčad omogućavaju zdravo nošenje djece od samog rođenja pa sve do vrtićke dobi odnosno do 18 kg. Nosiljke se lako prilagođavaju veličini djeteta i osobi koja nosi dijete, a u njima se djeca mogu nositi sprijeda straga i bočno. Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljke raspoređuju većinu djetetove težine između kukova i bedara te pomažu sprečavanju pritiska na kralježnicu. Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne kako bi roditelji mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom djetetu... ukratko ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim aktivnostima.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.