Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FILLIKID kolica 2u1 Tiger s adapt MC dunkelgrau melange 708-97

Redovna cijena
3.899,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
3.509,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama:
BCHR06 Westgate, Zagreb
  • Uključuje zračnu pumpu za pneumatske kotače
  • Posebno snažni amortizeri
  • Uključuje 2 adaptera za autosjedalicu (prikladno za Cybex, Maxi-Cosi, ABC Design…)
  • U 10 položaja prilagodljiva ručka kolica
  • U 4 položaja prilagodljiv naslon za leđa i za noge
Ova kolica prilagođena su za sve terene. Bilo da se radi o putovanjima u prirodu ili šetnju gradom, s ovim ste kolicima spremni na sve.


Svoje prve mjesece beba provodi u velikoj košari s udobnim madracem i prilagodljivim naslonom za leđa. Veliki krov i posebna navlaka za noge štite dijete od sunca i kiše. Jednostavan sistem učvršćivanja s integriranim adapterima pruža brzu prilagodbu od kolica s košarom do kolica sa sportskim sjedalom.


Ako je vaše dijete veće, može istraživati okolinu sa sportskog sjedala. Prema potrebi, može se okretati u smjer vožnje ili u smjer prema roditeljima. Naslon za leđa i naslon za noge može se lako namjestiti u 4 položaja. U željenom položaju vaše će dijete pronaći potreban mir za odmor. Za jednostavno namještanje i vađenje djeteta pomoći će odvojiva zaštitna prečka.

Veliki, produljivi krov s prozorom i dodatni sklopivi vizir za sunce nudi djetetu odličnu zaštitu od sunca i vjetra.
Sistem pojaseva u 5 točaka učvršćivanja s jastučićima na ramenima koji se prilagođavaju po visini; za sigurnost u svakoj šetnji.


Velika košara s poklopcem za potrepštine i ručka koja se prilagođava po visini te tako osigurava pravilno držanje. Kolica koja pružaju udobnost kako djetetu tako i roditelju.


Stepenice ili neravni tereni nisu prepreka za Fillikid tiger. S velikim stražnjim kotačima, posebno snažnom amortizacijom i pneumatskim kotačima, uvijek pruža tihu i udobnu vožnju. Prednji kotači mogu se okretati oko okomite osi ili se okretanje može blokirati, a to sve za lako upravljanje kolicima.

Sklopljena kolica su malih dimenzija pa odlično odgovaraju prtljažniku vozila, za lako prevoženje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.