Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FILLIKID kolica 3u1 Panther darkgrey melange 707-07

Redovna cijena
2.349,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
2.114,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
  • Kolica Panther 3u1
  • Konstrukcija s kotačima i košarom za kupovinu, košara/sjedalo/navlaka za noge i atuosjedalica gr 0+ s odgovarajućim adapterima
  • Prigodna za vožnju po svim vrstama terena
  • Udobna košara ili sportsko sjedalo koje se okreće u oba smjera vožnje
  • Veliki krović s vizirom za zaštitu od intenzivnih sunčevih zraka
  • Garancija: 1 godina
Kolica Panther by Fillikid inovativan je komplet koji današnjim roditeljima nudi maksimalne prednosti po pristupačnoj cijeni.

Sastoji se od konstrukcije s kotačima i košare za kupovinu, košare koja se može složiti u sjedalo i autosjedalice grupe 0+ s odgovarajućim adapterima.
Izrađena od najboljih materijala, Panther komplet kolica pruža vam pravi užitak od prvog dana.

Zahvaljujući pametnom sustavu namještanja, udobnu košaru možete pretvoriti u elegantno sportsko sjedalo sa samo tri klika; za okretanje u bilo kojem smjeru vožnje.

U početku će se vaše dijete moći ugodno opustiti u prostranoj košari i u sigurnoj, praktičnoj autosjedalici. Kad dijete počne samostalno sjediti, uživat će u prednostima sjedala koje se okreće u oba smjera; kako bi moglo promatrati okolinu ili gledati prema roditeljima. Naslon sjedala može se namjestiti u ležeći položaj kako bi se dijete naspavalo. Ljeti dugačak krov štiti od jake sunčeve svjetlosti. U hladnim jesenskim ili proljetnim danima, navlaka za noge čuvat će stopala vašeg djeteta toplima.

Zahvaljujući velikim kotačima za sve terene, Panther kolica privlače poglede vožnjom po gradu, ali i na ostalim putevima izvan grada.

Moderan, otmjeni dizajn.

Pakiranje: U pakiranju je konstrukcija, košara, sjedalo, navlaka za noge, autosjedalica grupe 0+ s odgovarajućim adapterima.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.