Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FILLIKID MUF ZA KOLICA TAMNO SIVA 1133-51

Redovna cijena
124,99 Kn
Vrijednost s popustom
62,49 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
Svi proizvodi Fillikid proizvedeni su posebno za majke. Funkcionalni su, trendovski i prije svega izrađeni od vrlo kvalitetnih materijala. Sastav: vanjski material 100% poliester, unutranji material 100% poliester Održavanje: na všivnoj etiketi PAŽNJA: Proizvod je pakiran u prozirnu plastičnu vrećicu koja nije igračka! Da spriječite opasnost od gušenja čuvajte ju izvan dohvata beba i djece. Ne upotrebljavajte ju u dječjim krevetićima, dječjim vrtićima ili autosjedalima. Potrgajte ju prije nego ju bacite. Piktogram za održavanje je na ušivenoj etiketi.
Muf namjestite na ručke od kolica i vožnja u zimskim danima bit će ugodna za vaše ruke. Unutrašnjost je obložena flisom. Vanjski dio je od vodootpornog poliestera. Veličina 55*25 cm.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.