FILLIKID zimska navlaka za noge za autosjedalicu Askija melange lightgrey 2010-87 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FILLIKID zimska navlaka za noge za autosjedalicu Askija melange lightgrey 2010-87
306,99 KN
REDOVNA CIJENA
306,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 775189

Boje

FILLIKID zimska navlaka za noge za autosjedalicu Askija melange black 2010-97FILLIKID zimska navlaka za noge za autosjedalicu Askija melange lightgrey 2010-87
  • Dimenzije 80 x 45 cm
  • Vodootporna
  • Unutrašnjost od flisa
  • Zatvaranje patent zatvaračem
  • pojasom se pričvršćuje na kolica ili autosjedalicu
Zimska vreća za autosjedalicu Askija, ugodno grije vaše dijete i održava toplinu u najhladnijim danima, unutrašnjost je od mekanog flisa. Ima otvore za pojas autosjedalice ili kolica. Dimenzije su 40 x 85 cm. Perivo u perilici rublja.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.