Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FISHER PRICE knjiga za sveznalice

Redovna cijena
219,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR06 Westgate
  • Učenje prvih pojmova, brojeva, slova i boja
  • Za dob: 6 mjeseci i više
Otvorite djeci svijet zabave i učenja uz Fisher-Price Knjigu za sveznalice! 
Okretanjem stranica aktiviraju se omiljene pjesmice, a stranice su ukrašene šarenim ilustracijama s već dobro poznatim likovima Psića i Seke. I dok se vaše dijete zabavlja uz knjigu, naučit će brojati, prve riječi, slova, brojeve, oblike i još mnogo toga. Držeći je za ručku vaš mališan može ponijeti knjigu sa sobom gdje god poželi.

Brojevi i slova: Kada dijete pritisne tipku ABC ili 123, tipka će zasvijetliti i dijete će čuti slova i brojevi koji odgovaraju pojedinoj stranici koja je okrenuta. 
Boje i oblici: Pritiskom na tipku, ona će zasvijetliti i dijete će čuti izraze koji će mu pomoći da nauči različite oblike i boje.
 
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.