Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FISHER PRICE PSIĆ SVEZNALICA SA SRCEM

Redovna cijena
349,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Igrajte se, pjevajte pjesmice, uživajte u zabavnom učenju s ovim plišanim prijateljem. Dva interaktivna moda za igru upoznaju dijete s abecedom, brojevima, bojama, dijelovima tijela i još puno zabave uz omiljene pjesmice i igrice, uključujući pjesmice "Mali pauk", Pekaru maleni", "Ovaj psić je išao na tržnicu" i više. Za rad su potrebne 3 AA (LR6 alkalne) 1,5 V baterije. 
Pomaže djetetu učiti kroz svakodnevna iskustva!
  • Potiče dijete na učenje kroz pjesmu, ples i igru. Plišani prijatelj jača djetetov osjećaj sigurnosti, potičući dijete na grljenje i izražavanje prijateljskih osjećaja. Pomaže djetetu u učenju dijelova tijela.Upoznaje dijete s abecedom, bojama i brojanjem.Pomaže djetetu razumjeti vezu između riječi i slika. Za djecu od 6 o 36 mjeseci.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.