Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

FITMOTIV FITBIKE BICIKL HYPER 12"

Redovna cijena
799,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Veličina kotača: 12"
  • Čelična rama
  • Pomoćni kotači, blatobrani, prtljažnik
  • Kočnice: prednja caliper, zadnja torpedo
  • Težina bicikla: 9 kg
  • Za dob: od 3 do 5 godina
Dječji bicikl Fitmotiv Hyper 12 ima čeličnu ramu i opremljen je s 12“ gumama kao i pomoćnim kotačima. Lanac je u potpunosti pokriven plastičnom zaštitom za veću sigurnost Vašeg djeteta. Bicikl ima prednju (caliper) i zadnju (torpedo) kočnicu, oba blatobraan i prtljažnik. Sjedalo i volan se mogu regulirati po visini. Bicikl je primjeren za djecu od 3 do 5 godina, odnosno za djecu visine od cca 66 do 112 cm.

Težina bicikla : 9 kg 
Deklarirana nosivost : 50 kg

Upozorenje: Bicikl ne smiju upotrebljavati djeca mlađa od 36 mjeseci,  jer proizvod sadrži sitne dijelove i lako može doći do gušenja. Kod upotrebe potrebno je nositi zaštitnu opremu (kaciga, štitnici, rukavice). Proizvod je igračka i nije namijenjen za upotrebu u javnom prometu, jer nije opremljen za javni promet.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.