Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FORTNITE 1 figure pack (teknique) s1

Redovna cijena
129,99 Kn
Vrijednost s popustom
64,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Dob: 8+ god
FORTNITE je online multiplayer video igra, diljem svijeta ima više od 200 milijuna igrača, što je čini jednom od najpopularnijih igara na svijetu. Svaki meč u Fortnite-u sadrži oko 100 ili više igrača. Njihov cilj je da što prije nađu oružje i eliminiraju ostale igrače. Cilj igre nije samo pucanje, veliki značaj također zauzima i građenje baza što igračima omogućava da se lakše snađu ili sakriju od ostalih igrača.


Fortnite igračke donose detaljno izrađene figure mega popularnih likova iz igre, njihovu opremu, oružja te setove za građenje skloništa (baza).


10 cm visoka figura legendarnog lika iz Fortnite igre. Figura je pomična u 19 točaka i detaljno izrađena. Dolazi s opremom i alatima, spremna za akciju u Fortnite svijetu!

Svaka figura je kompatibilna s ostalim Fortnite setovima za igru.
Ovaj set sadrži:

  • Fortnite figura veličine 10 cm
  • 1 alat
  • Materijal za građenje (podloga)
  • Vodič za kolekcionare
  • KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.