GB autosjedalica grupa 0+/1/2 Convy-fix london grey light grey 619000279 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
GB autosjedalica grupa 0+/1/2 Convy-fix london grey light grey 619000279
1.854,99 KN 2.649,99 KN
Redovna cijena 2.649,99 KN
-30%

VRIJEDNOST S POPUSTOM

1.854,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 914485

Boje

GB autosjedalica grupa 0+/1/2 Convy-fix london grey light grey 619000279
 • Primjereno za djecu od rođenja do 25kg ili 7 godina
 • UN R44/04
 • LSP sistem
 • Udobna autosjedalica za sjedenje ili spavanje
 • Jednostavno postavljanje
 • ISOFIX
 • Garancija: 3 godine
  Zahvaljujući inovativnoj sigurnosnoj tehnologiji, gb Convy-Fix je odličan izbor za zaštitu vašeg djeteta tijekom prvih 7 godina života.

  S fokusom na praktičnost, Convy-Fix ima mogućnost odrastanja s djetetom od rođenja do sedme godine života, što ga čini pametnim izborom za dugotrajniju upotrebu. Tehnologija apsorbiranja energije udara Convy-Fix štiti vaše dijete u slučaju frontalnog sudara, dok L.S.P. sustav štiti od bočnih udara. Uz to, jednostavna funkcija namještanja jednom rukom roditelju omogućuje brzu i jednostavnu prilagodbu u ugodan položaj za spavanje. Convy-Fix izvanredan je spoj inovativnosti i funkcionalnosti za modernog roditelja.

  Convy-Fix može se koristiti obrnuto od smjera vožnje 4 godine te u smjeru vožnje iduće tri godine, pružajući tako produljeno razdoblje korištenja te povećava udobnost djeteta ali i roditelja.

  TEHNOLOGIJA REDUCIRANJA ENERGIJE
  Čuva dijete u slučaju frontalnog sudara. ER-Tech ograničava izloženost vrata silama udara i umanjuje rizik od ozljeda reducirajući sile za oko 20%*.

  INTEGRIRANI L.S.P. SISTEM
  L.S.P. Sistem jedna je od važnih karakteristika. Rasklopljena na strani prema vratima auta, reducira sile bočnog udara za približno 25% u usporedbi sa istom sjedalicom bez sistema L.S.P., a u slučaju bočnog sudara*.
  *U usporedbi s istom autosjedalicom bez tog sistema.

  SISTEM KONTROLE UČVRŠČIVANJA
  Kontrola sistema vezanja za prilagođavanje veličine djeteta. Kada dijete raste, naslon za glavu namješta se po visini, a sistem prati promjenu iz vezanja pojasom u 5 točaka učvršćivanja na pojas vozila u tri točke učvršćivanja; kada za to dode vrijeme.

  POLOŽAJ ZA SPAVANJE
  Inteligentan sistem namještanja nagiba jednom rukom, kako bi roditelji jednostavno namjestili sjedalo u jedan od pet različitih položaja nagiba. Ova karakteristika pruža dodatnu udobnost. Ležeći položaj namješta se bilo u smjeru vožnje ili smjeru obrnutom od smjera vožnje.

  FUNKCIJE:
 • U 12 položaja visine prilagodljiv naslon za glavu - udobnost sjedala koja raste s djetetom
 • L.S.P. sistem - veća sigurnost u slučaju bočnog udara
 • Pojas u 5 točaka učvršćivanja u grupi 0+/1, pojas vozila u grupi 2
 • Školjka sjedala koja apsorbira energiju - apsorbira sile udara
 • Isofix i potporna poluga - jednostavno postavljanje, povećana sigurnost i dodatna stabilnost
 • Funkcija namještanja jednom rukom - lako se namješta u ležeći položaj samo jednom rukom
 • Umetak za novorođenče uključen - dodatna sigurnost i ergonomski ležeći položaj za najmanje

  Pogledajte video:
 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.