Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

GB autosjedalica grupa 1/2/3 Everna-fix london grey light grey 619000351

  • Grupa 1/2/3
  • 9 mjeseci do približno 12 godina
  • 9-36 kg
  • Garancija: 3 godine
Vrijeme leti, a djeca brzo rastu!

Autosjedalica gb Everna-Fix savršen je odabir za budućnost, dizajnirana da raste s vašim djetetom od otprilike 9 mjeseci do dobi od 12 godina.

Od 9-18 kg, vaše dijete osigurano je sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka učvršćivanja za najveću sigurnost. Od 18 kg (približno 105 cm) dijete je učvršćeno pojasom vozila u 3 točke učvršćivanja.

Napravljena da ispunjava najviše sigurnosne standarde, gb Everna-Fix spaja oblik i funkcionalnost; kako bi pružila sigurnost na putu i potporu kroz djetetovo odrastanje, osiguravajući da je dijete dobro zaštićeno čitavo vrijeme. Uključuje ISOFIX vodilice.Značajke:Patentirani prilagodljiv naslon za glavu

Drži glavu djeteta u sigurnom području, posebno kada dijete spava


Tehnologija reduciranja energije

Čuva vaše dijete u slučaju frontalnog sudara. Sigurnosna tehnologija ograničava izloženost vrata u silama udara i umanjuje rizik od ozljede u slučaju nesreće za približno 20%.


Integrirani L.S.P. sistem

Osnovna karakteristika autosjedalice Everna-Fix. Rastvoren na strani prema vratima, L.S.P. sistem pruža poseban dio zaštite za dijete te reducira silu bočnog udara za približno 25% u usporedbi s istom autosjedalicom bez L.S.P.-a.


Top tether traka uz kontrolu postavljanja

Everna-Fix opremljena je top tether trakom uz jedinstvenu kontrolu postavljanja koja pokazuje da li je autosjedalica ispravno učvršćena. U kombinaciji sa ISOFIX sistemom; top tether sprječava opasno okretanje autosjedalice u slučaju nesreće. Obje zaštite imaju vizualno upozorenje, dok top tether ima dodatno zvučno upozorenje u slučaju da nije dobro postavljeno - što osigurava ispravnu upotrebu autosjedalice.


Kontrola sistema remena za učvršćivanje


Kontrola sistema remena za učvršćivanje Everne-Fix osigurava ispravno učvršćivanje po veličini djeteta. Kako se djetetova težina povećava, a naslon za glavu namješta po visini djeteta, sistem kontrole remena za učvršćivanje osigurava pravovremeni prelazak s pojaseva u 5 točaka učvršćivanja; na pojas vozila u 3 točke učvršćivanja, kada za to dođe vrijeme.


Funkcija nagiba

Pametna funkcija nagiba jednom rukom omogućava roditelju da prilagodbe izvede jednostavno, namještajući Evernu-Fix iz sjedećeg položaja u položaj za spavanje, dok druga ruka ostaje slobodna. Ova pogodnost pruža djetetu maksimalnu udobnost, a roditelju jednostavno rukovanje.


Školjka sjedala apsorbira energiju

Djeluje u kombinaciji s integriranim L.S.P. sistemom kako bi apsorbirala silu udara, odvodeći ju dalje od djeteta i tako umanjujući posljedice sudara.


Sistem prozračivanja

Integrirani sistem prozračivanja Everne-Fix osigurava protočnost zraka ispod navlake sjedala što osigurava udobnu temperaturu u sjedalu za vaše dijete - čak i za vrućih ljetnih dana.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.