GB autosjedalica i-size 40-105 cm Vaya 2 i-Size mid grey 620000081 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
GB autosjedalica i-size 40-105 cm Vaya 2 i-Size mid grey 620000081
3.399,99 KN
REDOVNA CIJENA
3.399,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1046607

Boje

GB autosjedalica i-size 40-105 cm Vaya 2 i-Size mid grey 620000081
 • i-Size: za dijete visine od 45 do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti, odnosno max 18 kg)
 • Uključuje bazu
 • Dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag
 • Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed (za djecu nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm)
 • Rotacija u 360° (olakšava postavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice) i promjenu položaja
 • ER-Tech smanjuje sile koje djeluju vrat u slučaju frontalnog sudara
 • Integriran sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav)
 • Nagib podesiv jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje)
 • Podesiv naslon za glavu (12 položaja)
 • Sigurnosni pojasevi u 5 točaka (s magnetskim kopčama)
 • Atest: ECE R 129 (i-Size)
 • Garancija: 3 godine

Vaya i-Size autosjedalica iz GB Platinum kolekcije objedinjuje čist, kako ga u GB-zovu „future perfect“ dizajn, vrhunsku sigurnosnu tehnologiju i niz karakteristika, koje korisnicima pojednostavljuju korištenje. Vaya i-Size namijenjena je za dijete visine od 45 do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti), odnosno do težine od max 18 kg. S mehanizmom koji omogućuje rotiranje autosjedalice u 360 stupnjeva, ova autosjedalica olakšava postavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice i jednostavnu promjenu položaja sjedenja djeteta iz položaja s licem okrenutim unatrag u alternativni položaj, u kojem je dijete okrenuto prema naprijed.

Za maksimalnu sigurnost preporučuje se autosjedalicu koristiti postavljenu u smjeru suprotnom od smjera vožnje (dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag) što je duže moguće. Inovativan dizajn ove autosjedalice omogućuje većoj djeci da autosjedalicu koriste i u alternativnom položaju u smjeru vožnje (dijete sjedi u položaju s licem okrenutim prema naprijed).

Autosjedalica se može koristiti postavljena u smjeru vožnje tek kad dijete naraste min 76 cm (približno 16 mjeseci). Kako se autosjedalica ne bi mogla koristiti okrenuta u smjeru vožnje prije nego dijete bude visoko 76 cm integrirana "Driving Direction Control" tehnologija ne dozvoljava postavljanje sjedala u taj položaj ranije.

„Energy Reduction“ tehnologija (ER-Tech) smanjuje sile koje djeluju na djetetov vrat u slučaju frontalnog sudara. 

U slučaju sudara kako sile rastu ER-Tech se aktivira na način da se oslonac za glavu progresivno spušta do položaja u kojem se zaključa, smanjujući tako izloženost vrata silama.

Bez obzira u kojem smjeru autosjedalica bila postavljena, integriran sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) povećava stupanj sigurnosti u slučaju bočnih udara.

Ljuska autosjedalice osmišljena je tako da apsorbira sile udarca i štiti dijete.

Nagib autosjedalice podesiv je jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje).

Naslon za glavu s integriranim vodilicama za pojas može se postaviti u 12 položaja, ovisno o visini djeteta.

Za sigurnost djeteta u autosjedalici brinu i sigurnosni pojasevi u 5 točaka s magnetskim kopčama.


 - Dimenzije (D x Š x V): 70 x 43 x 63,5 cm

 - Težina: 14,9 kg

 - Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°C

 - Projektirano u Njemačkoj


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.