Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

GB kišobran kolica Pockit+ Y All Terrain cherry red 618000773

Redovna cijena
1.549,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.084,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
  • Mala praktična kolica
  • Guranje i upravljanje jednom rukom
  • Prilagodljiv sistem sigurnosnih pojaseva
  • Prilagodljiv naslon za leđa
  • Dvostupanjsko slaganje
  • Prednji kotači se okreću oko svoje okomite osi
  • Prostrana košara za kupovinu
  • Velik krović
  • Automatsko zaključavanje složenih kolica
Kolica Pockit + izuzetno su kompaktna i praktična za one koji puno putuju ili imaju bilo kakva prostorna ograničenja. Unatoč malim dimenzijama, ova sportska kolica mogu biti dio sistema za putovanja 2u1: jednostavno koristite adapter te pomoću njega na konstrukciju kolica pričvrstite autosjedalicu gb ili Cybex. Na sportskom dijelu, naslon za leđa jednostavno se prilagođava pomoću pojasa na stražnjem dijelu kolica.

Složeni Pockit+ stane čak u torbu, pod sjedalo u vlaku ili na gornji pretinac za ručnu prtljagu u zrakoplovu. Možete birati između dvije mogućnosti slaganja; svakodnevno brzo sklapanje ili ultra kompaktno slaganje (32 x 20 x 38 cm). Sa sposobnošću da se u samo nekoliko sekundi preklopi, ova kolica mogu se koristiti već od djetetovog rođenja. Vrlo su lagana (samo 4,9 kg), jednostavna za upravljanje jednom rukom, a prednji kotači mogu se fiksirati u ravni način vožnje za veću stabilnost (bez okretanja oko svoje okomite osi). Jedinstvena gb Pockit + kolica su koja roditelji u pokretu jednostavno moraju imati.

Zašto gb Pockit+?
Pomoću njegove inovativne dvostupanjske tehnike sklapanja, Pockit+ može se u nekoliko sekundi preklopiti za prenošenje. Složena, mogu se nositi kao ručna prtljaga; savršeno kada ste u pokretu. Pockit+ ima prilagodljiv naslon za leđa te je prilagođen za sistem putovanja; od rođenja do 17 kg.

Dimenzije (D x Š x V): 71 x 47 x 101 cm
Dimenzije – složena (D x Š x V): 32 x 20 x 38 cm
Težina: 4,9 kg
Garancija: 2 godine.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.