GB kišobran kolica Pockit+ Y All Terrain laguna blue turquoise 618000777 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
GB kišobran kolica Pockit+ Y All Terrain laguna blue turquoise 618000777
774,99 KN 1.549,99 KN
Redovna cijena 1.549,99 KN
-50%

VRIJEDNOST S POPUSTOM

774,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 723813

Boje

GB kišobran kolica Pockit+ Y All Terrain laguna blue turquoise 618000777
  • Mala praktična kolica
  • Guranje i upravljanje jednom rukom
  • Prilagodljiv sistem sigurnosnih pojaseva
  • Prilagodljiv naslon za leđa
  • Dvostupanjsko slaganje
  • Prednji kotači se okreću oko svoje okomite osi
  • Prostrana košara za kupovinu
  • Velik krović
  • Automatsko zaključavanje složenih kolica
Kolica Pockit + izuzetno su kompaktna i praktična za one koji puno putuju ili imaju bilo kakva prostorna ograničenja. Unatoč malim dimenzijama, ova sportska kolica mogu biti dio sistema za putovanja 2u1: jednostavno koristite adapter te pomoću njega na konstrukciju kolica pričvrstite autosjedalicu gb ili Cybex. Na sportskom dijelu, naslon za leđa jednostavno se prilagođava pomoću pojasa na stražnjem dijelu kolica.

Složeni Pockit+ stane čak u torbu, pod sjedalo u vlaku ili na gornji pretinac za ručnu prtljagu u zrakoplovu. Možete birati između dvije mogućnosti slaganja; svakodnevno brzo sklapanje ili ultra kompaktno slaganje (32 x 20 x 38 cm). Sa sposobnošću da se u samo nekoliko sekundi preklopi, ova kolica mogu se koristiti već od djetetovog rođenja. Vrlo su lagana (samo 4,9 kg), jednostavna za upravljanje jednom rukom, a prednji kotači mogu se fiksirati u ravni način vožnje za veću stabilnost (bez okretanja oko svoje okomite osi). Jedinstvena gb Pockit + kolica su koja roditelji u pokretu jednostavno moraju imati.

Zašto gb Pockit+?
Pomoću njegove inovativne dvostupanjske tehnike sklapanja, Pockit+ može se u nekoliko sekundi preklopiti za prenošenje. Složena, mogu se nositi kao ručna prtljaga; savršeno kada ste u pokretu. Pockit+ ima prilagodljiv naslon za leđa te je prilagođen za sistem putovanja; od rođenja do 17 kg.

Dimenzije (D x Š x V): 71 x 47 x 101 cm
Dimenzije – složena (D x Š x V): 32 x 20 x 38 cm
Težina: 4,9 kg
Garancija: 2 godine.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.