Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

HAUCK kolica 3u1 Soul plus grey/caviar 14311-7

Redovna cijena
4.299,99 Kn
Vrijednost s popustom
3.009,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Set sadrži:
  - aluminijsku konstrukciju s četiri kotača, velikom košarom za kupovinu i držačem za bočicu
  - sjedalo (reverzibilno)
  - košaru za dijete
  - autosjedalicu
 • Lagana aluminijska konstrukcija s velikim kotačima
 • Amortizacija, odvojivi kotači, prednji kotači mogu rotirati u 360°
 • Košara, autosjedalica i sjedalo direktno se postavljaju na konstrukciju bez dodatnih adaptera (Easy-Fix)
 • Velik, proširiv krović
 • Podesivi naslon (položaji / kontinuirano) 108 - 160°
 • Podesiv oslonac za noge (2 položaja)
 • Podesiva ručka (3 položaja)
 • Sigurnosni pojas u 5 točaka
 • Autosjedalica:
  - sigurnosni pojas u 3 točke
  - bočna zaštita
  - prozračne tkanine
  - odvojiva zaštita za glavu, odvojiv umetak za sjedište, odvojiv pokrov i krović
 • Za dob:
  - kolica s košarom: od rođenja do 9 kg
  - autosjedalica: od 0 mjeseci do 13 kg
  - kolica sa sjedalom: od 0 mjeseci do 15 kg
Hauck 3u1Soul Plus set najlakši je Hauckov set, a čine ga lagana aluminijska konstrukcija (s četiri kotača od PU pjene, po visini podesivom ručkom, velikom košarom za kupovinu i držačem za bočicu), sjedalo, košara za dijete i autosjedalica Comfort Fix (za koju postoji i Isofix baza - prodaje se zasebno).

Prednji kotači mogu se rotirati u 360° ili zaključati i u kombinaciji s laganom, aluminijskom konstrukcijom čine kolica izuzetno okretna i jednostavna za upravljanje čak i u pješačkim zonama prepunim prolaznika. Kotači od PU pjene sa amortizacijom nježno kompenziraju neravnine na putu.
Zahvaljujući držaču na konstrukciji, dječja bočica može uvijek biti na dohvat ruke, a sama ručka s ugodno mekanim rukohvatom može se podešavati po visini (3 položaja).

Upari li se konstrukcija kolica s košarom, Soul postaju kolica za novorođenčad. U njima će se dijete osjećati udobno i zaštićeno od rođenja. Košara se postavlja uz pomoć integriranih adaptera, takozvanim Easy-Fix sustavom. 

Autosjedalica Comfort Fix može se koristiti od rođenja, presvučena je prozračnim materijalima pa se dijete u njoj osjeća ugodno. Zahvaljujući inovativnom sustavu zaštite protiv bočnih udara, patentiranoj upotrebi šok-upijajuće PU pjene i sigurnosnom pojasu u 3 točke, jamči optimalnu sigurnost prilikom svakog putovanja automobilom. U automobilu se može postaviti i na Hauck Isofix bazu (prodaje se zasebno), a postavljanje/skidanje s konstrukcije kolica i u automobilu izuzetno je jednostavno i može se obaviti jednom rukom. 

Kada vaše dijete poraste okolinu može istraživati iz laganog i udobnog sjedala. Optimalnu udobnost pružaju prilagodljiv naslon i prilagodljiv oslonac za noge. Sjedalo se može postaviti i u tzv. ležeći položaj samo jednom rukom. Proširivi krović pouzdano štiti dijete od sunca, vjetra i kiše, a pokrov za noge pruža dodatnu zaštitu. Dijete je u sjedalu zaštićeno zaštitnom prečkom i sigurnosnim pojasom u 5 točaka, a ručna kočnica pouzdano osigurava kolica kada poželite predahnuti. U velikoj košari dovoljno je mjesta za dječje potrepštine, igračke ili za kupovinu. Sklopljena kolica zauzimaju malo prostora i stanu u prtljažnik gotovo svakog automobila.

Dimenzije i težina

Kolica

Dimenzije kolica: 96 x 63 x 105 cm
Širina sjedala: 30  cm
Visina ručke: 98 -105 cm (3 položaja)

Dimenzije sklopljenih kolica: 85 x 63 x 34 cm

Dimenzije kotača:
- stražnji: 23 cm
- prednji: 16 cm

Težina kolica (konstrukcija + sjedalo): 11,25 kg
Težina konstrukcije: 7,55 kg
Težina sjedala: 3,7 kg

Košara

Unutrašnje mjere košare: 76 x 33 x 19 cm

Težina košare: 5,3 kg

Autosjedalica

Dimenzije autosjedalice: 66 x 45 x 60 cm
Širina sjedala: 25 cm

Težina autosjedalice: 3,7 kg

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.