LEGO® TECHNIC™ LEGO® Technic™ 42105 katamaran - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® TECHNIC™ LEGO® Technic™ 42105 katamaran
344,99 KN
REDOVNA CIJENA
344,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 933781

  • Za dob: 8+ god
  • Sadrži dijelova: 404
Zabava jedrenja uz LEGO® katamaran koji pluta na vodi!

Misliš da možeš postati prvak u brzom jedrenju? Ispitaj svoje vještine u katamaranu iz serije LEGO® Technic koji doista pluta! Sastavljen je za postizanje velike brzine i ima mnogo elemenata koji će ti dati prednost na dan utrke. Postavi krila, a onda pronađi ravnotežu s pomoću peraja dok jedriš kroz vodu. Pretvori model u trkaći motorni čamac koji pluta za još više pustolovina na vodi.

Djeca mogu doživjeti uzbuđenja utrka brodova uz superfora katamaran (42105) iz serije LEGO® Technic. Prvi puta u povijesti ovaj model iz serije LEGO Technic pluta na vodi! Tako obožavatelji plutanja mogu učiti dok se igraju. Proučite kako jedra funkcioniraju. Ili kako peraje stabiliziraju brod i kako možete upravljati kormilom. Model broda klasičnog dizajna katamarana s 2 trupa fantastičan je prikaz pravog plovila. Učite kako sastaviti nevjerojatni model broda i upravljati njime Složite... Pretvorite u drugi model... Igrajte se... Izložite... Djeca mogu mnogo otkriti u inženjerskoj LEGO igrački. Zabavite se dok slažete katamaran po uzoru na prave brodove za utrke. Onda ga stavite u kadu i doživite uzbuđenja brzog jedrenja pa ga pretvorite u trkaći motorni čamac. Ako tražite model broda koji doista plovi, ovaj je komplet odličan odabir. Jedinstvene igračke i zabavno iskustvo slaganja Kompleti iz serije LEGO Technic savršeni su za obožavatelje LEGO kocaka koji traže novi izazov. Uz njih djeca i odrasli koji vole usvajati nove inženjerske vještine, ili samo slagati, dobivaju napredno iskustvo slaganja.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.