NOMI Dječja stolica, Crna 200002 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
NOMI Dječja stolica, Crna 200002
1.124,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.124,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 815838

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

 • Dio Nomi koncepta dječje stolice
 • Drvena baza se kupuje odvojeno
NOMI – VISOKA DJEČJA STOLICA

Nomi visoka dječja stolica osnova je Nomi koncepta.
Namijenjena je za djecu od otprilike 2 godine pa sve do tinejdžerske dobi. Nomi visoku dječju stolicu možete nadograđivati dostupnim dodacima i pružiti svom djetetu potrebnu potporu kroz sve faze odrastanja – počevši od trenutka rođenja vaše bebe.
Izaberite boju koja će se najbolje uklopiti u vaš životni prostor i uživajte u odrastanju vašeg djeteta uz potporu Nomi visoke dječje stolice.

Dostupne boje:
 • bijela, crna, siva, tamno siva, smeđa, tamno narančasta, tamno plava, ocean plava, svijetlo roza
 • Ukoliko željena boja nije dostupna - kontaktirajte nas e-mailom kako bi provjerili mogućnost narudžbe.

  Ovim artiklom se kupuje: sjedište, naslon za leđa, potpora za djetetove noge i noge. Drvena baza se kupuje posebno.

  Za kompletiranje Vaše Nomi hranilice pogledajte ostale Nomi dijelove.

  O Nomiju:

  Peter Opsvik, najcjenjeniji norveški dizajner namještaja, najpoznatiji je po svojim ergonomskim stolcima. Uz to, još davne 1972. započeo je novu eru razvoja dječjih stolica dizajnom Tripp Trappa za svog sina. Poučen cjeloživotnim iskustvom, 2013. je za svoju unuku osmislio Nomi – sustav aktivnog sjedenja za djecu nove generacije. Ideja vodilja bila je želja da se napravi najbolja dječja stolica, koja će prednjačiti i funkcionalnošću i izgledom.
  Nomi se prilagođava potrebama roditelja i promjenjivim potrebama djeteta na vrlo lak način, bez upotrebe posebnih alata.
  Ova dječja stolica prati svaku promjenu u razvoju djeteta koje se za stolom pridružuje obitelji.
  Udoban, otvoren i moderan dizajn omogućava djetetu da bude aktivno dok sjedi i da za cijeli život stekne zdravu naviku uspravnog sjedenja.

  AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.