NOMI Jastuk, Denim plava 255202- 1 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
NOMI Jastuk, Denim plava 255202- 1
449,99 KN
REDOVNA CIJENA
449,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 815846

 • Dio Nomi koncepta dječje stolice
JASTUČIĆI
Dostupni su u nekoliko različitih boja, reverzibilni i mogu se koristiti s obje strane.
Dostupne boje:
 • Standardne: Tamno siva/ bež, Svijetlo roza/ bež, Svijetlo plava/bež
 • Premium: Chambray plava, Denim plava
 • Ukoliko željena boja nije dostupna - kontaktirajte nas e-mailom kako bi provjerili mogućnost narudžbe.

  Za kompletiranje Vaše Nomi hranilice pogledajte ostale Nomi dijelove.

  O Nomiju:

  Peter Opsvik, najcjenjeniji norveški dizajner namještaja, najpoznatiji je po svojim ergonomskim stolcima. Uz to, još davne 1972. započeo je novu eru razvoja dječjih stolica dizajnom Tripp Trappa za svog sina. Poučen cjeloživotnim iskustvom, 2013. je za svoju unuku osmislio Nomi – sustav aktivnog sjedenja za djecu nove generacije. Ideja vodilja bila je želja da se napravi najbolja dječja stolica, koja će prednjačiti i funkcionalnošću i izgledom.
  Nomi se prilagođava potrebama roditelja i promjenjivim potrebama djeteta na vrlo lak način, bez upotrebe posebnih alata.
  Ova dječja stolica prati svaku promjenu u razvoju djeteta koje se za stolom pridružuje obitelji.
  Udoban, otvoren i moderan dizajn omogućava djetetu da bude aktivno dok sjedi i da za cijeli život stekne zdravu naviku uspravnog sjedenja.

  AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.