Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 55915 dječja maska morske životinje (3-8 god) sort

Redovna cijena
49,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Preporučena dob od 3 do 8 god
  • Dva motiva : rak i morski pas
  • Željeni motiv upišite u komentar narudžbe
  • Proizvod koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • Nije za djecu mlađu od 3 god
Dječja maska za dva motiva: rak i morski pas. Prigodna je za dob djeteta od 3 do 8 godina. UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Koristite proizvod pod nadzorom odrasle osobe. Proizvod nemojte držati blizu izvora topline. Sačuvajte adresu proizvođača i upute za kasniju upotrebu.

UPOZORENJE: Proizvod (maska) ne pruža zaštitu u slučaju nezgode. Proizvod se može koristiti samo pod stalnim nadzorom odrasle osobe. Pažljivo pročitajte ove upute i upozorenja prije upotrebe proizvoda. Sigurnosno staklo (izrađeno od polikarbonata) znači da staklo zadovoljava "test čvrstoće" prema standardu ASTM F963. Staklo nije neraskidivo. Izbjegavajte izravne sudare s tvrdim predmetima.

UPOZORENJE: Djeca mogu koristiti masku samo pod nadzorom odrasle osobe. Za sigurnost i za veće uživanje, naučite kako pravilno koristiti ovaj proizvod. Prije upotrebe maske u vodi, pažljivo pročitajte ove upute. Dodavanje stranih tijela maski, kao što su nastavci za cijevi za disanje, može ugroziti život. Maska je prikladna samo za vodene aktivnosti. Izbjegavajte jake udarce po staklu maske i nemojte roniti licem prema dolje. Ako maska uzrokuje iritaciju kože, odmah je prestanite koristiti. Za najduži mogući vijek trajanja vaše maske: Izbjegavajte nepotrebno izlaganje suncu i toplini. Izbjegavajte kontakt s mastima i uljima (neke kreme i losioni za zaštitu od sunca izrađeni su na bazi ulja). Izbjegavajte toplinu i ne stavljajte maske na vruće površine. Nakon upotrebe isperite ju čistom vodom. Nemojte koristiti sredstva za čišćenje ili alkohol za čišćenje. Čuvajte na hladnom, suhom i tamnom mjestu, u kutiji ili vrećici i pazite da se ne pritišće zbog mogućeg izobličenja.

Prije upotrebe proizvoda uklonite svu ambalažu i odložite je u skladu s pravilima o odlaganju vrsta materijala. Spremite upute i adresu proizvođača za kasniju upotrebu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.