Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 55944 dječja maska s disalicom morski pas (3-8 god)

Redovna cijena
69,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Maska s dihalicom
  • Preporučena dob od 3 do 8 god
  • Proizvod koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • Nije za djecu mlađu od 3 god
Prigodna je za dob djeteta od 3 do 8 godina. UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Koristite proizvod pod nadzorom odrasle osobe. Proizvod nemojte držati blizu izvora topline. Sačuvajte adresu proizvođača i upute za kasniju upotrebu.

UPOZORENJE: Proizvod (maska) ne pruža zaštitu u slučaju nezgode. Proizvod se može koristiti samo pod stalnim nadzorom odrasle osobe. Pažljivo pročitajte ove upute i upozorenja prije upotrebe proizvoda. Sigurnosno staklo (izrađeno od polikarbonata) znači da staklo zadovoljava "test čvrstoće" prema standardu ASTM F963. Staklo nije neraskidivo. Izbjegavajte izravne sudare s tvrdim predmetima.

UPOZORENJE: Djeca mogu koristiti masku samo pod nadzorom odrasle osobe. Za sigurnost i za veće uživanje, naučite kako pravilno koristiti ovaj proizvod. Prije upotrebe maske u vodi, pažljivo pročitajte ove upute. Maska je prikladna samo za vodene aktivnosti. Izbjegavajte jake udarce po staklu maske i nemojte roniti licem prema dolje. Ako maska uzrokuje iritaciju kože, odmah je prestanite koristiti. Za najduži mogući vijek trajanja vaše maske i dihalice: Izbjegavajte nepotrebno izlaganje suncu i toplini. Izbjegavajte kontakt s mastima i uljima (neke kreme i losioni za zaštitu od sunca izrađeni su na bazi ulja). Izbjegavajte toplinu i ne stavljajte maske na vruće površine. Nakon upotrebe isperite ju čistom vodom. Nemojte koristiti sredstva za čišćenje ili alkohol za čišćenje. Čuvajte na hladnom, suhom i tamnom mjestu, u kutiji ili vrećici i pazite da se ne pritišće zbog mogućeg izobličenja.

Prije upotrebe proizvoda uklonite svu ambalažu i odložite je u skladu s pravilima o odlaganju vrsta materijala. Spremite upute i adresu proizvođača za kasniju upotrebu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.