Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 56451np bazen s čvrstim obrubom 152x25 cm

Redovna cijena
99,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
79,99 Kn
Vrijedi 10.07.2019 - 21.08.2019
Otprema: 5 do 12 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama*:
BCHR02 Žitnjak, Zagreb
BCHR03 Split
BCHR07 Rijeka
  • Bazen s čvrstim okvirom
  • Dimenzije 152 x 25 cm
  • Preporučeno za djecu dobi 3+
  • Proizvod se mora koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 3 god
Pružite svojem djetetu zabavno kupanje u bazenu s čvrstim okvirom. Visina vode u bazenu je 24 cm, volumena 443 l (kod 90% punjenja). Proizvod se mora koristiti samo pod nadzorom odrasle osobe. Nije za djecu mlađu od 3 godine.

Prije upotrebe proizvoda pažljivo pročitajte upute i upozorenja na ambalaži/proizvodu te upute za upotrebu.
UPOZORENJE: proizvod se smije koristiti samo pod nadzorom dorasle osobe. Nikada ne puštajte dijete bez nadzora – opasnost od utapljanja. Djeca se mogu utopiti u vrlo maloj količini vode. Kada nije u upotrebi, ispraznite bazen. Proizvod postavite na tlo. Ne postavljajte na površine koje nisu u razini poda. Proizvod ne koristite u blizini vatre. Proizvod se ne smije stavljati direktno na beton, asfalt niti drugu grubu tvrdu površinu. Namijenjeno isključivo upotrebi u kućanstvu. Za upotrebu na otvorenom.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.