Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 58477NP bazen s čvrstim obrubom Patka 122 x 25 cm

Redovna cijena
74,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
59,99 Kn
Vrijedi 10.07.2019 - 21.08.2019
Otprema: 5 do 12 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama*:
BCHR02 Žitnjak, Zagreb
BCHR07 Rijeka
BCHR09 Zadar
  • Bazen s čvrstim okvirom
  • Dimenzije 122 x 25 cm
  • Preporučeno za djecu dobi 3+ god
  • Proizvod se mora koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 3 god
Pružite svojem djetetu zabavno kupanje u bazenu s čvrstim okvirom. Dimenzije: 122 x 25 cm. Nije za djecu mlađu od 3 godine.


Prije upotrebe proizvoda pažljivo pročitajte upute i upozorenja na ambalaži/proizvodu te upute za upotrebu.

UPOZORENJE: proizvod se smije koristiti samo pod nadzorom dorasle osobe. Nikada ne puštajte dijete bez nadzora – opasnost od utapljanja. Djeca se mogu utopiti u vrlo maloj količini vode. Kada nije u upotrebi, ispraznite bazen. Proizvod postavite na tlo. Ne postavljajte na površine koje nisu u razini poda. Proizvod ne koristite u blizini vatre. Proizvod se ne smije stavljati direktno na beton, asfalt niti drugu grubu tvrdu površinu. Namijenjeno isključivo upotrebi u kućanstvu. Za upotrebu na otvorenom.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.